Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti így kiábrándulnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti így kiábrándulnátok a nőből?

Figyelt kérdés
Ha nagyon bele vagytok zúgva egy nőbe rég óta(kb 6éve),akit nagyon aranyosnak tartotok, de eddig nem volt semmi, mert nem mertetek lépni, de végül csak összejön a randi és az első randin le akar feküdni veletek, ti kiábrándulnátok a nőből? Vagy ha kapcsolatot nem szeretne, de egyéjszakás kalandban benne lenne, azt bevállalnátok?
2016. szept. 20. 22:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Azért sírtok itt az oldalon mert nem kaptok nőt, meg viszonzatlan az érzéseitek, erre ha lenne lehetőségetek már az is baj és elhordjátok minden ribinek.

Rajtatok se lehet elmenni....

2016. szept. 21. 00:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Szexelnék vele, de ilyen ri banc nem kellene kapcsolatra.
2016. szept. 21. 07:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Miért rißanc, ha lefekszik valakivel, akit 6 éve ismer minimum? :D Eszem megáll. Még ha életében először találkozna a pasival és le akarna feküdni, úgy megértem, hogy sokan nem tudják komolyan venni, de itt 6 ÉV ismertségről beszélünk.

Mi 3 éve voltunk tök jó haverok egy sráccal, ismertük egymást, aztán egy nap megcsókolt, már aznap eljutottunk az ágyig. Megvolt az ismertség, megvolt a bizalom, ez esetben mire várjunk? Ismerkedjünk még? De minek? Tök jól ismertük egymást :D

Szerencsére ő ennyire nem volt korlátolt, komolyan vett, azóta is együtt vagyunk, tökéletes a kapcsolatunk.

Hozzáteszem, hogy nagyon nagyon nagyon messze állok a rißiségtől, sőt, általában borzasztóan félénk vagyok, ez csak vele történt így, hisz már ismertem.

2016. szept. 21. 14:03
 14/20 anonim ***** válasza:
13# Szerintem trollkodnak, mert az életben tényleg nem találkozni ilyenekkel. :P Mi majdnem lefeküdtük a barátommal az első randin, csak külső tényezők miatt nem jött össze, de elég közel voltunk. Aztán végül is kb. 3-4 randi után feküdtünk le. Azóta együtt vagyunk egy éve és nem ábrándult ki belőlem az elején. Haversrácok között is ez a mentalitás van, tök lényegtelen, mikor fekszik le velük egy lány, nem ez alapján ítélik meg. Értelmes, jó külsejű (vagy legalábbis egyik sem bányarém), határozott srácokról van szó, mondjuk itt gyakorin meg a szerencsétlenek tanyáznak, akik szerint aki nőnek született az alapból ribi ugye.
2016. szept. 21. 14:22
 15/20 anonim ***** válasza:
#13, #14 És hányszor keféltetek félre azóta? Nem kell válaszolnotok, úgyis hazudnátok még névtelenül is.
2016. szept. 21. 17:46
 16/20 anonim ***** válasza:

ma 17:46

Bocsi, de mi köze ahhoz, hogy két szingli, aki ISMERI EGYMÁST, ÉS MÁR VONZÓDIK EGYMÁSHOZ RÉGÓTA lefekszik egymással (nem így működik a világon az összes kapcsolat?? Mi ebben a fura??) annak, hogy valaki pofánköpi a párját, a szemébe hazudik, és másokkal kufircol a háta mögött?

Előbbi tök normális, és tényleg őszintén fogalmam sincs, hogy hogy máshogy kéne összejönnie két embernek, ha nem így, hogy ismertségből lesz vonzalom, vonzalomból meg kapcsolat (aminek része a szex), utóbbi meg egy gerinctelen undorító marhaság. Mondd már el, hogy sikerült párhuzamot vonnod a kettő között.....

Egyébként soha nem csaltam meg egy partneremet se, idegenekkel még szóbaállni is nehezen megy nekem, szexet pedig nem tudok elképzelni szerelem nélkül, szerelmes meg a páromba vagyok, köszi az érdeklődést.

2016. szept. 21. 18:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Sehanyszor nem mentem felre es a baratom se, ugye o is benne volt abban a hamar lefekvos reszben tehat elvileg neki is osszevissza kene csalnia, nem csak nekem. :) Ha nem lennel ilyen frusztalt, talan nod is lehetne.
2016. szept. 21. 18:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha egy nő egyéjszakás kalandba belemegy, vagy első randin szexel, akkor az nem bír a libidójával, és ahány férfival együtt van, mindet megcsalja. Férfiak esetében ez nem jellemző. Ez az én tapasztalatom, mindenhol ezt látom a környezetemben. Bár igazából alig ismerek olyan lányt, aki sose lépett volna félre.
2016. szept. 21. 18:59
 19/20 anonim ***** válasza:

ma 18:59

De még mindig nem fogod fel, hogy itt több éves ismertségről van szó? Nem valami jött-menttel fekszik össze 5 perc ismertség után... -.-"

2016. szept. 21. 19:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Ebből a szempontból lényegtelen.
2016. szept. 21. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!