Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti így kiábrándulnátok a nőből?
Azért sírtok itt az oldalon mert nem kaptok nőt, meg viszonzatlan az érzéseitek, erre ha lenne lehetőségetek már az is baj és elhordjátok minden ribinek.
Rajtatok se lehet elmenni....
Miért rißanc, ha lefekszik valakivel, akit 6 éve ismer minimum? :D Eszem megáll. Még ha életében először találkozna a pasival és le akarna feküdni, úgy megértem, hogy sokan nem tudják komolyan venni, de itt 6 ÉV ismertségről beszélünk.
Mi 3 éve voltunk tök jó haverok egy sráccal, ismertük egymást, aztán egy nap megcsókolt, már aznap eljutottunk az ágyig. Megvolt az ismertség, megvolt a bizalom, ez esetben mire várjunk? Ismerkedjünk még? De minek? Tök jól ismertük egymást :D
Szerencsére ő ennyire nem volt korlátolt, komolyan vett, azóta is együtt vagyunk, tökéletes a kapcsolatunk.
Hozzáteszem, hogy nagyon nagyon nagyon messze állok a rißiségtől, sőt, általában borzasztóan félénk vagyok, ez csak vele történt így, hisz már ismertem.
ma 17:46
Bocsi, de mi köze ahhoz, hogy két szingli, aki ISMERI EGYMÁST, ÉS MÁR VONZÓDIK EGYMÁSHOZ RÉGÓTA lefekszik egymással (nem így működik a világon az összes kapcsolat?? Mi ebben a fura??) annak, hogy valaki pofánköpi a párját, a szemébe hazudik, és másokkal kufircol a háta mögött?
Előbbi tök normális, és tényleg őszintén fogalmam sincs, hogy hogy máshogy kéne összejönnie két embernek, ha nem így, hogy ismertségből lesz vonzalom, vonzalomból meg kapcsolat (aminek része a szex), utóbbi meg egy gerinctelen undorító marhaság. Mondd már el, hogy sikerült párhuzamot vonnod a kettő között.....
Egyébként soha nem csaltam meg egy partneremet se, idegenekkel még szóbaállni is nehezen megy nekem, szexet pedig nem tudok elképzelni szerelem nélkül, szerelmes meg a páromba vagyok, köszi az érdeklődést.
ma 18:59
De még mindig nem fogod fel, hogy itt több éves ismertségről van szó? Nem valami jött-menttel fekszik össze 5 perc ismertség után... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!