Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudok a szexuálisan felszabadulni.19/L

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy gyerekkoromban nálunk mindig is nagyon nagy tabu volt a szex,anya többször rám nyitott amikor magamat simogattam és mindig azt sulykolta belém,hogy ezt nem szabad meg,hogy ez bűn. Most bármelyik fiúval odakerülne a sor bármennyire is kívánom nem tudok felszabadulni. Mit tegyek? Hogyan győzhető ez le?
2016. szept. 17. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy szexuális felszabadulás?
2016. szept. 17. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:

kezdj el önismerettel foglalkozni, olvass szexualitásról könyveket, beszélgess a pároddal a problémádról, így ő is tudja oldani a gátlásaidat!

agyban kell felfognod, hogy nincs mitől félned, a szexualitás természetes dolog, sőt öröm, játék.

amit anyukád elrontott, azt így felnőtt fejjel egyedül is képes vagy helyre hozni, ha akarod és teszel is érte! :)

2016. szept. 17. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt,hogy nem tudom elengedni magamat,nem tudok teljesen ott lenni fejben,nem tudom igazán élvezni.
2016. szept. 17. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Túl sokat gondolkodsz.

Olvass Eckhart Tolle könyveket.

2016. szept. 17. 22:28
 5/6 anonim válasza:
Lehet hülyén hangzik. De szerintem próbálj meg erről többet beszélni akár a pároddal vagy éppen a barátnőiddel. És/vagy nézz több oktató filmet. Minnél többet foglalkozol ilyesmivel annál jobban a hétköznapjaidba fog ivódni és sokkal felszabadultabb tudsz lenni. Nem kell görcsölni hisz a szex azért van hogy ne görcsölj. ;)
2016. szept. 18. 00:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Közhelynek hangzik, de ha a megfelelő pasi vezet majd, akkor könnyedén elengeded majd magad. :)

Más okból ugyan, de hasonlóan voltam, mint te. Jóval idősebb voltam, mint te, mire először lefeküdtem valakivel (előtte mindig meghátráltam, ha oda kerültem egy pasival), és vele is úgy voltam, hogy bár jó volt, de folyamatosan szorongtam. Olyan szinten, hogy a srác a végére kitalálta, hogy engem tutira megerőszakoltak, mert más miatt nem lehetnék ilyen görcsös... :) (Persze ez nem volt igaz, de ha próbáltam is elmagyarázni az okokat, nem értette, hiszen ha nekem is jó, miért görcsölök?) Aztán végül arra jött rá, hogy prűd vagyok, és nekem olyan pasi kell, akinek a havi egy-két alkalom is elég.

Lényeg a lényeg, többek között ezért is szakítottunk. A mostani párommal viszont annyira egy húron vagyunk, hogy a kezdeti feszengés sem volt olyan húzós, hogy élvezhetetlen legyen az együttlét, plusz volt elég türelme ahhoz, hogy segített feloldódni. Mostanra (másfél éve vagyunk együtt) teljesen megváltoztam, nem érzem tabunak a témát, sem beszédben, sem tettekben. És prűd tuti nem vagyok. ;) És mindezt úgy, hogy páromnak nem kellett magyarázkodnom, hogy miért vagyok ilyen, egyszerűen tudomásul vette, és segített észrevétlenül változtatni.

Ha megbízol a partneredben, próbáld neki elmagyarázni a dolgot, kérd a türelmét. Ha ő az, akivel lenned kell, akkor segíteni, támogatni fog, nem elhagyni.

2016. szept. 18. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!