Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a szemét pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a szemét pasik jönnek be nekem?

Figyelt kérdés

Most döbbentem rá hogy eddig mindig rossz férfiakhoz vonzódtam:

Volt itt: (időrenben)

- örök szingli, aki minden nőnek bejön és mindenkivel csajozik

- párja, családja van, de vonzó volt nekem

- volt egy aki a pasim volt, sztem ő volt a legnormálisabb

- jó pasi, aki a barátnője mellett csajozik

- fűvel-fával összefekvő, nem hűséges, hazudozó (ő volt a másik pasim)

- családos, helyes

De miééért csak ezek vonzóak számomra?

Egy rendes, hűséges, normális pasit akarnék, aki bejön nekem és nem kukásként dolgozik.

2016. szept. 17. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
A 4. és az 5. pasit kivéve egyik sem tűnik szemétnek. Szóval 6-ból 2 szemét.
2016. szept. 17. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom a vonzalom olyasmi, amit nem nagyon lehet tudatosan befolyásolni :) Lehet ideje elfogadni azt, hogy valóban ezek jönnek be neked és megbékélni a gondolattal?
2016. szept. 17. 18:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak az a baj, hogy ilyen pasi csak fájdalmat okoz, mert megcsal. És az sem jobb, ha családja, párja van és velem csalja meg a feleségét.

Érted mire célzok?

2016. szept. 17. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert nektek nőknek az ilyenek kellenek, egy kicsit normálisabb srác is már lúzernek számít...

A 3. at nem értem mondjuk XD

Mondjuk ahogy látom többnyileg jellemző, hogy vagy a foglalt vagy nőkkel körülvett pasik jöttek be, ennek igazából evolúciós oka van.

Rendes hűséges pasikat meg gondolom levegőnek nézted...

Meg most nem tök mindegy, mit dolgozik, attól még hogy kukás valaki, attól még lehet normális ember...

2016. szept. 17. 18:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen. Akiben valami vonzó van pl a nézése, vagy a stílusa, azzal tuti megszívom mert vagy foglalt, vagy csajozógép. Pedig nem a dögös pasikról beszélek. Az utolsó előtti olyan csúnya volt hogy sokára is jöttem vele össze, és meggondoltam hogy hol vállalom fel. Most meg le vagyok döbbenve hogy bárkit felszed.

A hármas az kivétel a listából. Ő nem volt szemét, csak ő is vonzó volt valamilyen szinten. Ezért van a listában.

2016. szept. 17. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!