Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi jön be az ilyen agyonfestett, mű frizurán?
Szerintem a csajok vannak oda ezért a hajért.
Meg a hajvasalásért, a póthajért, a szivárványszínű hajért, a műszempillákért, a műkörömért, és a szolis narancsárga bőrért is.
Meg a pi.csanadrágért, a cicanadrágért, a táskákért, a körömcipőért, és az sztk-keretes szemüvegért.
Egyik pi.cs majmolja a másikat.
Szerintem szép... De lehet, igaza van a 2. válaszolónak, mert nő vagyok, szóval irreleváns a véleményem :D
De az biztos, hogy egy nő a másik nő kedvéért (irigységéért) próbál extrémebbnél extrémebb, vadabbnál vadabb megjelenést kölcsönözni magának, nem a férfiaknak akar ezzel tetszeni. A legtöbb férfinak nagyonis elegendő a természetes hajszín és frizura, a sminketelen (vagy alig sminkelt) arc és az ápolt meg igényes, de egyébként visszafogott öltözködés. Akinek meg nem, nos... Azok valószínűleg nem is alkalmasak egy ilyen lánnyal való kapcsolatra :)
1, Minket nem érdekel különösebben, hogy milyen a csaj haja.
2, A lányok vannak rákattanva erre.
Szép ez is, de nekem sokkal jobban tetszik, ha nem festik és egyenesen hagyják. Elhihetitek a természetes szín is nagyon szép tud lenni.
F
Én nő vagyok, nekem is hasonló hajam van, hogy mű-e vagy sem az ízlés kérdése, de eddig csak pozitív megjegyzéseket kaptam rá.
Amúgy meg csendben hozzátenném, hogy egy magabiztos nő sem a férfiakért néz ki úgy , ahogy hanem magának akar tetszeni. És egy értelmes férfi sem a nő frizurájáért jön össze vele, hanem a "teljes csomagért" :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!