Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mi jön be az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mi jön be az ilyen agyonfestett, mű frizurán?

Figyelt kérdés

mindenki odavan ezekért a "frizurákért" egy lányon.. de nem értem miért

[link]

2016. szept. 17. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Én nem vagyok oda érte. Nekem a természetesebb hatású hajak jönnek be
2016. szept. 17. 16:28
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a csajok vannak oda ezért a hajért.

Meg a hajvasalásért, a póthajért, a szivárványszínű hajért, a műszempillákért, a műkörömért, és a szolis narancsárga bőrért is.

Meg a pi.csanadrágért, a cicanadrágért, a táskákért, a körömcipőért, és az sztk-keretes szemüvegért.

Egyik pi.cs majmolja a másikat.

2016. szept. 17. 16:32
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
A pasikat az alak érdekli ne aggódj.
2016. szept. 17. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem szép... De lehet, igaza van a 2. válaszolónak, mert nő vagyok, szóval irreleváns a véleményem :D

De az biztos, hogy egy nő a másik nő kedvéért (irigységéért) próbál extrémebbnél extrémebb, vadabbnál vadabb megjelenést kölcsönözni magának, nem a férfiaknak akar ezzel tetszeni. A legtöbb férfinak nagyonis elegendő a természetes hajszín és frizura, a sminketelen (vagy alig sminkelt) arc és az ápolt meg igényes, de egyébként visszafogott öltözködés. Akinek meg nem, nos... Azok valószínűleg nem is alkalmasak egy ilyen lánnyal való kapcsolatra :)

2016. szept. 17. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:

1, Minket nem érdekel különösebben, hogy milyen a csaj haja.

2, A lányok vannak rákattanva erre.

2016. szept. 17. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik.
2016. szept. 17. 19:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Szép ez is, de nekem sokkal jobban tetszik, ha nem festik és egyenesen hagyják. Elhihetitek a természetes szín is nagyon szép tud lenni.

F

2016. szept. 17. 19:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem értem az miért mű, ha valaki befesteti a haját és neadjisten besüti/kivasalja... Szerintem is szép, kinek ez, kinek az tetszik, de nincs ezzel semmi baj.
2016. szept. 17. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
Ugyan már.. Ezek a friszkók nagyon szépek... Nincsen agyon festve kedves kérdező. Vannak termékek amik képesek ezt a hatást festék nélkül elérni. Oké jelen esetben valószínűleg festve van de van más alternatíva is. Amúgy meg... Ha belegondolsz mennyire igényes ez a haj. Gyönyörű. Egy szép szolid smink és szép ruha egy magassarkú, bárhol megjelenhet a leány, a parnere meg jogosan lehet büszke a lányra és magára is hogy a jobbján egy ilyen leány ballag. 😊😉
2016. szept. 17. 21:59
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Én nő vagyok, nekem is hasonló hajam van, hogy mű-e vagy sem az ízlés kérdése, de eddig csak pozitív megjegyzéseket kaptam rá.

Amúgy meg csendben hozzátenném, hogy egy magabiztos nő sem a férfiakért néz ki úgy , ahogy hanem magának akar tetszeni. És egy értelmes férfi sem a nő frizurájáért jön össze vele, hanem a "teljes csomagért" :)

22/N

2016. szept. 17. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!