Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hetero fiúk! Valóban tök nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiúk! Valóban tök nagy élmény egy fiúval orálisan kielégítettni magatokat?

Figyelt kérdés

nem egy sráctól hallottam milyen állat élmény a "kisköcsögöt megxopatni", persze szó nem lehet se kölcsönösségről se semmi másról, csakis szigorúan egyoldalú xopatásról, és erre több hetero fiú is azt mondta nekem, hogy az nagyon állat élmény.

Miért?

1,Nagyobb fiúnak érzitek magatokat, ha ilyen módon aláztok meg egy másik fiút?

2, Vagy ez egyáltalán megalázás vagy csak más fajta szexuális élmény?

(lehetőleg ne csupa k.cs.gözés legyen lécci !!)

2010. ápr. 23. 10:56
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
75%

ez ellentmondásos kérdés.

ha már vkivel leszopatja magát, az NEM HETERO.

2010. ápr. 23. 11:02
 2/46 anonim ***** válasza:
77%
Nekem még a gondolatától is lekókad.
2010. ápr. 23. 11:05
 3/46 anonim ***** válasza:
75%
ja az egy búza aki leszoptatja magát egy másik fiúval:S
2010. ápr. 23. 11:06
 4/46 anonim ***** válasza:
Ratyi vagy.
2010. ápr. 23. 11:08
 5/46 anonim ***** válasza:
az ilyet homo- vagy biszexuálisnak hívják, nem heteronak
2010. ápr. 23. 11:09
 6/46 Thurston ***** válasza:
Az a hetero fiú, aki azt mondja, hogy ez nagy élmény, az nem hetero fiú... Ilyen egyszerű a kérdés.
2010. ápr. 23. 11:19
 7/46 anonim válasza:
47%
gondolom azért nagy élmény, mert egy fiú tudja igazán mi a jó egy fiúnak... a lányoknak nehezen van péniszük. :D
2010. ápr. 23. 11:19
 8/46 anonim válasza:
91%

csak szeretnek en is hozzaszolni azokhoz a NAGY HETEROKHOZ ,hogy legalabb annyi becsület legyen bennük ,hogy ne köcsögözzek le a masikat,mert ha akkor jo amikor epp sz...a akkor tisztelje is ja es szerintem is azok akik ilyeneket csinalnak mar melegedofelben vannak es kezdenek felmelegedni mint az Antarktisz.)

DRI

2010. ápr. 23. 11:27
 9/46 A kérdező kommentje:

ójaj, az első válaszra reagálnék .. dehogynem

Oylan hetero, hogy nem is lehetne heteróbb, és mondom, kölcsönösségről szó nem lehet, itt csak kemény leszopatásról van szó, de még arra is allergiás ha a srác netán hozzá ér, tehát inkább amit én hallottam az amolyan szivatás-jellegű.

Hidd el, nem egy hetero srác benne van ilyenben bőven ...

2010. ápr. 23. 11:30
 10/46 A kérdező kommentje:

11:19-es tud valamit ...

Nekem bnőm mesélte h az ő barátja xopatja magát viszonylag rendszeresen egy meleg srácal, de csak ennyi, és iszoinyúan tetszik neki. Ő speciel ettől még nagyobb heterónak érzi magát, hogy jól megxopatta a kisköcsit :)

Kb így gondolkodik, de haláli természetesen be is vállalja ... én bírom. Na most sztem pont azért mert nem tagadja, eleve egy magával tisztában levő heteró fiú lehet csakis, ha "motoszkálna" benne valami kis langyiság, akkor az életben nem vallana be ilyet, hanem menne mindenféle kifogásokkal meleg szórakozóhelyekre pl. ismerkedni. De be nem ismerné, az biztos. Nem?

Jobbb mint pár képmutató hozzászólás, aztán meg ne is folytassam ....

2010. ápr. 23. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!