Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok aranyos lenni, mit csináljak? :S
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a fiúk szeretik az aranyos lányokat, de nekem sérti az önérzetemet :S Azért gondolják rólam, hogy az vagyok, mert alacsony vagyok és önbizalomhiányos. De úgy érzem, hogy a belsőm meg nem "aranyos" egyáltalán! 20 éves vagyok Hogyan viselkedjek, hogy ne kapjam meg, hogy aranyos vagyok? Egyáltalán milyen lányok vannak még "aranyos"-on kívül? :D2010. ápr. 23. 09:43
21/23 anonim válasza:
Engem is aranyosnak mondanak,kis tündérnek meg ilyenek:DÉs tényleg olyan is tudok lenni,nagy szemekkel,naivan nézek néha a világra,szeleburdi vagyok,de ezt nagyon szeretik bennem(bár elég sokoldalú vagyok,csak ilyen az alaptermészetem).néha nekemis f*sz kivan ezzel a szóval,mert miért nem inkább szexi,vagy mittudomén milyen jelzőt használnak rám inkább többségben.de én szeretem hogy aranyosnak mondanak:)szexi meg megmaradok a pasimnak:P;)inkább fiúktól hallottam,hogy nem szeretik ezt hallani:S
23/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) Mostmár kezdem legalább sejteni, hogy milyen NEM akarok lenni (ribancos például), és örülök is neki, hogy nem vagyok az, sőt büszke vagyok rá, és azt hiszem, csakis arra van szükségem, hogy legyen önbizalmam, és az emberek ne az önbizalomhiányomon át ítéljenek meg engem (mivel kívülről csak ez látszik rajtam, és semmi más, ezért tartanak "aranyosnak"). Egyébként az nem zavarna, ha az igazi egyéniségem tükröződne kifelé, és azt valaki aranyosnak tartaná (bár kétlem...), de azt akarom, hogy az emberek Engem lássanak, amikor rámnéznek, és megismernek, ne egy kis cuki törékeny lánykát, mert még ha a pasik szeretik is a törékeny lánykákat, én nem vagyok az. Köszi mégegyszer! Még annak is, aki bunkó választ írt :D Kell ilyen is ;) Hirtelen azt hinném, nem is a gyakorin vagyok :P
2010. ápr. 23. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!