Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok aranyos lenni, mit csináljak? :S
Hát akkor tényleg már csak a családod lemészárlása, amit tehetsz, ahogy az egyik válaszoló írta. Remélem ez nem túl gyerekes megoldás.
Egyébként sztem magad se tudod mit akarsz, illetve mi a probléma, legalább is nekem nagyon úgy tűnik, csak rágod az agyad a SEMMIn. Nincs jobb dolgod?
Hmmm.
Nos én fiú vagyok de eljutottam odáig h én meg nem szeretnék jóképű lenni(ezt a lányok mondják)nem szeretnék sportos lenni(20 éve bírkózom)nem szeretnék aranyos lenni és kedves sem sőt a jó fejséget is dobnám..
Szeretnék csúnya lenni pocakos kopaszodó bunkó a nőket lealázó tárgyként kezekő de tele pénzzel.Mert a lányok ezt jobban díjazzák.
27/F
Feküdj le mindenkivel, aki az utadba kerül!
Akkor nem leszel aranyos, csak egy kis qwa...
DE LEGALÁBB NEM ARANYOS!!!
Aranyosnak lenni nem hátrány. Ez egyátalán nem egyenlő azzal hogy nem vesznek komolyan mint nőt. Gondolom ez vele a problémád.
Nos szerintem ilyen típusú nő pl Audrey Hepburn is. Nagy őzikeszemek, visszafogott mosoly. A férfiak nagy részénél ettől beindul a vadász ösztön. Ezzel kiválóan lehet húzni az agyukat, csak finoman elő kell adni a törékeny nőt és a tenyerükön fognak hordozni.
Persze ha ez nem tetszik, akkor szerezz több önnálóságot. Legyél művelt, legyenek gondolataid. Ha vitapartnerként néha finoman odamondassz nem fognak őzikének nézni.
Öltözködésben próblálj nőiesnek lenni ne kislányosnak.
Vannak még a tipikusan 'szexi' kategóriás lányok. Atlágon felüli test amit mindenki meg akar dugni. Na és akkor kb ennyi is. Ez a nőtípus nehezebben talál valaki olyat aki elhiszi nekik hogy nem csak a szexre jók.
Aztán vannak a 'szép' katagóriás nők. A modellek, a suli-legjobb-női stb. Ők azok akiket csak nehezen megszólítanak meg.
Aztán vannak az 'okos' nők. A férfiak általában félnek attól, hogy butábbnak tűnnek a csajnál, ézért ezzel a típussal csak kevesen kezdenek...
Meg vannak az 'átlagos' nők. Kicsit szürkék, de megszerezhetőek és nem kell félni attól, hogy bármelyik percben lecsapják a kezedről.
Stb.
De azért ezt ne vedd túl komolyan, mindenki összetett személyiség, ezek tisztán hálaazégnek ritkák.
Kedves kérdező - ha Miskolci vagy a rocky-ban találkozunk és megmondom hogy viselkedj
22F
Rám is mondják, hogy aranyos, meg cuki vagyok, pedig van piercingem is, nem is egy. :D És én is alacsony vagyok, és elég durván önbizalomhiányos. Nemtudom mi az aranyos bennem... :D Szerintem egyenesen undoritó de mindegy :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!