Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a barátnődet/feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a barátnődet/feleségedet, ha évekkel ezelőtt terhes lett tőled és elment abortuszra anélkül hogy megkérdezte volna a véleményed és 7 év múlva mondja el?

Figyelt kérdés

2016. szept. 16. 11:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
27%

Nálunk ilyen teljességgel elképzelhetetlen. Kezdjük azzal, hogy olyan nincs, hogy véletlen terhesség. Eleve csak komoly párkapcsolatban szexelek, a (leendő) gyermeke(i)m anyjával. És ha még nem szeretnénk gyereket, akkor védekezünk. De ha mégis egy baleset miatt nem működne a védekezés, akkor tudomásul vesszük, hogy kicsivel korábban jött, mint terveztük, és tisztességben felneveljük a gyereket, nem pedig megöljük.

De a kérdésre visszatérve. Most komolyan, hogy nem lehet észrevenni azt, hogy a feleséged teherbe esett, meg elment abortuszra? A terhességnek is elég sok jele van, az abortuszra meg be kell feküdni egy napra a kórházba, utána meg egy ideig szextilalom is van. Ezt nem lehet nem észrevenni. Én konkrétan előbb tudtam, hogy terhes a feleségem, mint ő maga. Terveztük a gyereket, és a menstruáció várható ideje előtt 3-4 nappal már biztosan tudtam, hogy terhes. Mondtam is neki, hogy meglepően nyugodt mostanában, ilyenkor már sokkal feszültebb szokott lenni. Nem hitte el nekem. Mondom akkor egy hét múlva csináljuk meg a terhességi tesztet, ha nekem nem hiszel. Én meg se lepődtem a két csík láttán, csak örültünk együtt.

2018. aug. 27. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!