Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek alacsony vagyok?

Figyelt kérdés

160 cm magas vagyok, és eddig teljesen meg is voltam elégedve a magasságommal. Aztán itt néhány helyen olvastam, hogy elég sokan azt szeretik, hogyha a lány magasabb, és az alacsony lányok nem arányosak, stb. Nos én teljesen arányos vagyok, ebben nincsen hiba (homokóra alakom van), de elbizonytalanodtam a magasságomat illetőleg. Mennyivel lennék alacsonyabb nálatok? Zavaró ez a méretkülönbség?

20/L

2010. ápr. 23. 00:40
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

én jobban szeretem ha egy lány alacsonyabb nálam... a 160 cm ideális. A homokóra meg tökély ;)

25F

2010. ápr. 23. 00:46
 2/35 anonim ***** válasza:
tőlem pl. 23 centivel lennél alacsonyabb, ha erre gondolsz. Szerintem nem zavaró, 160 cm-rel semmi okod panaszra...
2010. ápr. 23. 00:47
 3/35 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján számomra a tökéletes nő vagy (külsőre legalábbis) :)

A 160cm nagyon jó, a vállamig érnél kb.

Egy pici nőt átölelve jobban érzem, hogy én adom neki a biztonságot, és ez az, amitől férfi a férfi.

Szóval alacsony vagy, de szerintem ez a jó.

20 cm-rel lennél alacsonyabb nálam, és nem, egyáltalán nem zavaró ez a méretkülönbség.

23/ffi

2010. ápr. 23. 00:55
 4/35 anonim válasza:
Nekem is valahogy az alacsonyabbak tetszenek, pedig én elég magas vagyok. Viszonylag ritka hogy magasabb lány megtetszik. De ez nem a mérettől függ szóval inkább úgy fogalmazok, hogy a magasabbak között kevesebb van aki bejön.
2010. ápr. 23. 01:08
 5/35 anonim ***** válasza:

Ideális vagy,kis aranyos.És még homokóra alakod is van,tök jó,pláne ha még a hajad is hosszú.:D

22F

2010. ápr. 23. 01:26
 6/35 Beviz Elek ***** válasza:

Utolsó barátnőm is akörül mozog. Szerintem pont jó volt. Életemben eddig egyetlen nálam magasabb lány tetszett meg, de kapcsolatot nem tudtam volna elképzelni vele, mert kicsit (nagyon :D) gáznak tartom amikor a lány magasabb.

Velem azonos magasságú és pár centivel alacsonyabb lányokból többet is el tudtam volna képzelni, de csak akkor, ha magassarkút soha nem vett volna fel.

Amúgy ami nálam legikább bejön, az 160 és 175 között van.

(most ne kérdezze meg senki, hogy 159 jöhet-e mert kiröhögöm:D )

Amikor utoljára mértek meg, akkor kb 185 voltam.

Képet esetleg tudnál küldeni, mert a leírás szerint jó tested lehet :)))

20/f

2010. ápr. 23. 01:55
 7/35 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a magyar férfi átlag 180 körül van, a női pedig 165 körülbelül. Plusz-mínusz egy-két centi lehet persze. Szóval sokkal nem maradsz el az átlagtól, semmi gond a magasságoddal. ;)
2010. ápr. 23. 01:57
 8/35 anonim ***** válasza:
Én 193 cm magas vagyok és volt egy nálad 2 centivel magasabb barátnőm.Jól néztünk ki egymás mellett és nem zavart a különbség.Imádtam őt úgy ahogy volt.semmi baj nincs veled.Így vagy tökéletes.:))))))
2010. ápr. 23. 02:30
 9/35 anonim ***** válasza:

Semmi gond vele. Nekem mondjuk amúgy is az alacsonyabb lányok jönnek be. Ők valahogy aranyosabbak:).

üdv

2010. ápr. 23. 02:31
 10/35 anonim ***** válasza:
36%

jaja, a topmodellek olyan undorítóak, fúj... magas, vékony, gyönyörű csajok, neeeee...

álszentek vagytok

2010. ápr. 23. 02:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!