Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim, ti nem unjátok, hogy szinte minden pasi ránk mozdul, és esélytelen, hogy olyan férfi barátunk legyen, aki tényleg csak barátságot akar?
Hátsó szándékok nélkül?
Azt hittem, a tini évek elhagyásával vége lesz ennek, szóval még gondolom várni kell rá..
Ti hogy kezelitek?
És ilyen idiótákkal barátkozol akik ilyen szar szöveggel akarnak lopni egy csókot?
Pfff
Kedves Kérdező! Ti ugattok állandóan hogy ne a gép előtt siránkozzon, hanem próbálkozzon, keressen, ismerkedjen, meg kiskutyafäsza karikára vágva. Tessék, azt teszik amit tanácsoltatok nekik. Most meg akkor ez a bajotok?
Na elmentek ti a jó büdös... :@@@@@@
A férfiaknak fontos a szex, Kérdező. Ez tiszta biológia. Nem tudod megparancsolni senkinek, hogy ne tartson vonzónak. Ahogy neked se parancsolhatja meg senki, hogy ne vonzódj ehhez+ahhoz a pasashoz. Nem gépek vagyunk, ha nem tűnt volna fel.
Ha ennyire zavar, hogy a férfiak ágyba bújnának veled, hízz el és legyél rusnya. Esetleg ismerkedj aszex meg impotens férfiakkal. Tessék, meg van oldva a problémád.
Ja és töredelmesen bocsánatot kérünk tőled, ha csinosnak találunk és lefeküdnénk veled. A mi kva anyánkat, teljesen igazad van...
Kérdezőt miért nem lehet ám lepontozni? Most rányomnék pár (ezer) piros kezet a baromságaira.
A #14 hozzászólónak teljesen igaza van. Ha udvarolunk, az a baj, ha meg nem, akkor az.
És akkor csodálkoztok hogy miért járkál annyi pasas prostihoz...ti magatok kényszerítitek oda őket. Undorító szánalmas kötekedő idióták vagytok. De nekem végülis mindegy, itten bazinagy jogállam van minálunk, úgy bsztok ki magatokkal, ahogy jólesik. A pasas majd elmegy hivatásoshoz, aki teszi a dolgát, különben nincs zseton, ti meg majd 60 évesen a karosszékben Cirmivel és Nyávival gondolkozhattok, hol csesztétek el a dolgot...
Lehet lepontozni nyugodtan ha fáj az igazság, azt én is tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!