Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm megcsalt és otthagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt és otthagyott egy gazdag öreg fószerért (a pénzéért). Ezzel lesülyednék a szintjükre?

Figyelt kérdés
Ha kihasználnám, hogy a fószer elhagyott felesége összetört(gondolom én) és szeretetre törödésre vágyik és összejönnék és. Ő sem szegény,egy kicsit idős(40-45év körüli). Vagy szemét dolog lenne? Ő is ugyanolyan őt is ugyanúgy átverték mint engem,tudom mit érez és különb embernek kéne lennem náluk?

2016. szept. 14. 19:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Háát csak azért mert pénzért cserébe megengedte,hogy használják a testét, ergo eladta magát és azt ugye q.u.r.v.á.nak nevezzük akit pénzért dugnak.Részemröl meg csak egy ötlet volt,nem alacsonyodom le hozzájuk.Szegény nővel ugyanazt csinálták amit velem nem rúgok bele még egyet.Nekem sem esne jól.
2016. szept. 14. 20:33
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
Akkor mi a kérdés? Szánalmas vagy.
2016. szept. 14. 20:42
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha a pasi is 40-45 éves, akkor az még nem öreg, elég jól elláthatja a csajodat mással is, nem csak pénzzel.
2016. szept. 14. 20:44
 14/23 A kérdező kommentje:
60éves:)
2016. szept. 14. 20:46
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
Nem mindegy hogy miért hagyott el? Elhagyott. Kész. Hagyd a fenébe, kezdj új életet. Mit kell ilyen embereken rágódni még??? Nem kellettél neki, ne pazarolj rá időt. Ez a "pénze miatt" duma meg elég gyenge és unalmas is - ha idősebb vagy pénzes valakinek a párja, legalább százszor elhangzik ilyen róluk. Maradjunk annyiban, hogy elhagyott. Pont. A másik nőnek meg honnan veszed hogy kellenél? Egyszerűen nevetséges a gondolatmeneted.
2016. szept. 14. 20:47
 16/23 A kérdező kommentje:
Mondom,hogy csak egy ötlet volt.De ha tovább fűzzük a gondolatot pl.onnan,hogy fiatal vagyok (24),jóképü stb.Biztos jól esne neki ha közelednék felé,dobna az egóján,hogy egy fiatal pasinak tetszik,nőként tekint rá stb.De mondom nem bántom.
2016. szept. 14. 20:54
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

Miből gondolod, hogy kellenél az exének?

Ha csak a gondolataidban is ez komolyan megfordult, akkor egy fél fokkal sem vagy kevésbé qrva, mint ahogy volt barátnőd illeted.

2016. szept. 14. 21:05
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Érett nőnek nem kell egy ilyen gyerekes pasi,mint te.
2016. szept. 14. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyszerűen lépj túl rajta. Időd, mint a tenger. Felesleges rágódni.
2016. szept. 14. 21:15
 20/23 anonim ***** válasza:
Hülye ötlet,és az sem túl valószìnű hogy szomorkodna a nő a szottyadt vénember utàn.
2016. szept. 14. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!