Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszeretném neki mondani neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszeretném neki mondani neki h tetszik. (kérdés lent)?

Figyelt kérdés
szóval azt tanácsolták h kérdezzem meg tőle először hogy mit gondol ő rólam aztán majd meglátjuk csak nem tudom hogy hogy kéne bevezetni ezt a kérdést meg úgy az egészet am a srác az osztálytársam 15/lány
2010. ápr. 22. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát kezdj vele..jobban beszélgetni meg ilyenek és mond meg neki h "kedveled" és majd megy tovább sztem minden
2010. ápr. 22. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:

ülj mellé amikor tudsz beszélgess többet vele legyél a közelében amikor tudsz utána a beszélgetést mélyícsd el ilyen szerelmes témákba...pl mond ezt ha szép a szeme: Nekem tökre bejön ha egy fiúnak szép a szeme és neked nagyon szép van. ...utána meg egyre szebb dolgokat mondj neki ...és akkor már ne mond hogy "tökre bejön" ... menny vele haza ha egy irányba indultok az még jobb... esetleg kérdezd meg haza kísér-e vagy hívd te be nálatok bár ezt már csak akkor ha kicsit jobban "összemelegetdtetek"

Áki_Don 14/F

2010. ápr. 22. 21:47
 3/3 A kérdező kommentje:
rendben köszi a válaszokat... de azért várom továbbra is őket:)
2010. ápr. 23. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!