Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi ott alszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi ott alszik a csajánál (vagy fordítva) akkor zuhanyozzon, fürödjön vagy ne? Mert szerintem ha nem fürdik akkor cink ha meg fürdik akkor szentem az is egy kicsit, nem?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 20:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem mondani kell,hanem adni neki egy törölközőt.Fogja tudni,hogy mire használja,ha nem,akkor igen nagy gond van vele.
2010. ápr. 22. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdés a "cink", ahogy te írod. Alap a fürdés. Én simán kértem egy törölközőt és elmentem zuhanyozni a pároméknál, már az elején is. Pláne, hogy tudtam hogy este szex lesz, legyek már jó illatú.. Annyi, hogy próbáltam rövidre fogni, nem zubogtatni a vizet fél órát. De ilyen problémákat..:)
2010. ápr. 22. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Fürödjetek együtt. :):) Vagy az is cink? :'D
2010. ápr. 23. 11:57
 14/15 A kérdező kommentje:
aha :P
2010. ápr. 23. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Alap nálam hogy minden reggel minden este tusolok, tök mindegy kinél hol vagyok. Ha nem teszem meg kellemetlenül érzem magam és este alig tudok elaludni, főleg ha nővel alszok.
2021. júl. 29. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!