Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ennyire kizáró ok egy kapcsolatban a dohányzás?
Figyelt kérdés
Tehát minden tökéletes számodra a másikban, minden "szupi", csak ez az egyetlen egy "Hibája" van. Élből elutasítjátok?2016. szept. 12. 16:57
11/13 anonim válasza:
Engem zavar, ha valaki dohányzik, úgyhogy nálam kizáró ok sajnos. Szerencsére van elég alternatíva így is, úgyhogy válogathatok.
12/13 anonim válasza:
Sok olyat ismerek akik maguk is cigiznek, mégis elvárják hogy a lány ne... szánalmas, komolyan. Vagy ha mást nem, akkor cseszegetik érte.
Olyat meg nem ismerek aki nemdohányzó fiú és azért nem. Vagy csak az én környezetemben cigizik úgy nagyjából mindenki? (Én nem, de mindig is kilógtam, de nem zavar.)
13/13 anonim válasza:
Abszolút nem. Volt olyan barátnőm aki napi 3 dobozzal elszívott, de nem érdekelt.
Ha lövi magát, az már neccesebb sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!