Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ennyire kizáró ok egy kapcsolatban a dohányzás?
Figyelt kérdés
Tehát minden tökéletes számodra a másikban, minden "szupi", csak ez az egyetlen egy "Hibája" van. Élből elutasítjátok?2016. szept. 12. 16:57
1/13 anonim válasza:
Nem.
De most majd jönnek a "egészségtelen-élbőlelutasítandó-énmégegypohársörtseiszok" megmondóemberek, akik erre mínuszt adnak. ;)
2/13 Noren1989 válasza:
Szupi?
Nos, nekem már volt dohányos barátnőm. Abszolút nem éreztem rajta, szóval nem volt belőle gond.
3/13 anonim válasza:
Senki sem tökéletes, tehát nem lehet ez az egyetlen egy hibája. Mivel ez káros szenvedély amúgy se tulajdonság vagy jellem. Nyilván nem zárnám ki, ha amúgy kijövünk jól, és minden más működik, de nem örülnék neki. Nem szeretem a cigi füstöt, csók közben meg főleg nem.
4/13 anonim válasza:
Én dohányzom, és van barátom. Mondjuk ő is dohányzik. Őszintén kétlem, hogy emiatt bárki elutasítana engem, esetleg azt tudom elképzelni, hogy később lenne pár vita belőle, ha nagyon zavarná, de nem vagyok akkora függő, ha csak ezen múlna a boldogságunk, abbahagynám.
5/13 anonim válasza:
Nem dohanyzom es nem is zavar, de egyszer a parom megigerte h elotem soha nem fog dohanyozi ( ilyet nem kertem tole sajta magatol igerte meg)...hat nem tartotta be de attol a pilanattol kezdve nala nagyon is zavart egyszeruen nem tudtam elviselni ha dohanyzik..mert megszegte az igeretet.
6/13 anonim válasza:
Nekem kizaro ok, mert egyszeruen hulyenek tartom azt, aki ilyesmire penzt ad ki, igy onnantol kezdve nem is nagyon tudok vele nit kezdeni.
7/13 anonim válasza:
Nekem kizáró. Nagyon nem bírom a cigifüstöt. És a dohányosokból árad. Csókolództam dohányos lánnyal. Borzasztó volt. Hamar vége is lett a dolognak.
De aki dohányos, annak biztos bejön.
8/13 anonim válasza:
Nálam sajnos kizáró ok. Szerintem mindenki tud olyan tulajdonságot mondani, ami valamiért nagyon zavarja őt, és élből elutasítja a komolyabb közeledést, legyen az dohányzás, vegánság, tetoválás, sokat bulizós, keveset bulizós, féllábú, túlsúlyos, stb.
9/13 anonim válasza:
Bocs, hogy nőként hozzászólok a kérdésedhez, de miért baj, ha valakinél ez kizáró ok, ha mondjuk nem azért kizáró ok, mert "fúj bagósok", hanem mert nem érzi jól magát dohányos közegben? Fordított helyzetben ha a te szervezeted lenne olyan, hogy gyakorlatilag rosszul vagy, és ez különféle testi tünetekben jelentkezne, te nem akarnál inkább olyan emberrel összejönni, aki eleve nem dohányzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!