Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen nem is szeretett igazán?
Figyelt kérdés
A barátommal a szakitás nem volt semmi különös, megbeszéltük hogy ami nem megy azt nem erőltetjük, ő tiszteli a döntésemet és ennyi. Másfél éves kapcsolat. Mivel sokszor összefutunk, láthatom amit látok. Nem viseli meg különösebben, elvan másokkal, barátokkal stb. Nekem azt mondta rosszul érzi magát, szenved. Félreértés ne essék, nem akarom hogy pocsékul legyen csak igy abból amit látok úgy érzem jól gondoltam azt amit addig is: nem szeret, vagy legalábbis nem szerelmes és talán soha nem is volt. A kibékülést meg sem emlitette soha. A vége felé a rossz életesemények, körülmények miatt alig találkoztunk de el is voltunk fogalalva valóban.2016. szept. 12. 16:01
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg nem viseli meg annyira, hogy maga alá zuhanjon. Ez jelentheti azt is, hogy nem volt annyira oda érted, de nem feltétlenül igaz. A férfiak másként élik meg a szakítást, nem fordulnak be magukba, inkább kibulizzák magukból a gondokat. Persze nem lehet általánosítani, de én úgy tapasztaltam, ők könnyebben átlendülnek, vagy legalábbis kifelé nem mutatják ki annyira, hogy maguk alatt vannak.
2/5 Noren1989 válasza:
Mert mindent meg kell látnod rajta? Titokban nem sírhatja el a búját-baját egy kocsmában Mucsinak?
Kislány, ne legyél már hülye. Ha folyton sírna, elcseszné a saját kedvét és az esélyét is, hogy becsajozzon újra.
3/5 anonim válasza:
Vagy csak kifelé nem mutatja. Esetleg akkor jobban érzi magát, amikor társaságban van, nem a fájdalmával foglalkozik. A fene se tudja, hogy mennyire van összezuhanva, amikor például otthon van egyedül.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit gondoljak. Soha nem tudtam rajta kiigazodni igazából, az alaptulajdonságait látom de mindig tele volt meglepetésekkel. Sok pozitivval főleg. De én is úgy voltam vele ha nem szeret akkor minek erőltessem magamat rá? Ha boldogabb leshetne mással akkor én nem tartom vissza, mert akkor nyilván nekem is van valaki akivel szintén boldog tudok lenni majd.
2016. szept. 12. 16:21
5/5 A kérdező kommentje:
Nahat ok. Mate rosszkedvu?
2016. szept. 12. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!