Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számít csóknak szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít csóknak szerintetek?

Figyelt kérdés

Tehát szerintetek a "szájrapuszi" is csók, vagy csak a nyelves?

Az én véleményem az, hogy mindkettő, ugyanis a franciacsók (tehát a nyelves) sokkal újabb "találmány", mint az úgynevezett "sima" csók.Tehát csók létezett azelőtt is, mielőtt kitalálták, hogy lehet nyelvvel is csinálni.És nem mellesleg a "smárolás" és a "csókolózás" sem ugyanazt jelenti, ugyanis a "smárolás" a nyelves csók egyik szinonimája, miközben a "csókolózás" nyelves s nyelv nélküli csókokat is jelöl.Tehát szerintem a "szájrapuszi" is csóknak számít...Mindegy, hogy nyelves, vagy nyelv nélküli, csak az a lényeg, hogy az ajkak összeérjenek (még akkor is, ha csak egy pillanatra).

De (!!!) ez csak az én véleményem.Kíváncsi vagyok a tiétekre is.Nos, ti mit gondoltok erről?

2010. ápr. 22. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Nekem szájrapuszi az szájrapuszi.Csók az amikor átdugja a nyelvét a másik szájába és ott "harcolnak egymás ellen".

18/L

2010. ápr. 22. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a nyelves a csók, a szájra puszi,az puszi.Max ha sokáig van ott.én ilyenkor egy kicsit a nyelvemet is hozzáérintem a másik ajkához h. szimplán puszi legyen.
2010. ápr. 22. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
pl 'Adj egy csókot' ha ezt mondja valaki, akkor szájrapuszi szerintem. ha pedig 'Csókolj meg' akkor viszont ugyanaz mint a franciacsók, (tehát az ajkak ugyanúgy..) csak nyelv nélkül. a smárolás pedig nyelvve. ennyi.
2010. ápr. 22. 18:40
 4/6 Thurston ***** válasza:
93%
A nyelves csókot akkor találták ki, amikor egy francia faluban betiltották a szeretkezést. Ergo a szájrapuszi is csók. Ugyanolyan belsőséges és intim. Baromság különbséget tenni.
2010. ápr. 22. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
36%

hát sztem nem csak a nyelves a csók.

söt a nyelves az gusztustalan föleg olyannal aaki aztsem tudja hogykell megha mimagunk se nagyon tudjuk fujj nyálas meg fogak is összekoccanhatnak.

pfff

szerintem sokkal jobb a szájrapuszi azis ugyanolyan bensöséges tud lenni mert haverjaidat nem csokolod szájon szal..

2010. ápr. 22. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem az az igazi csók, amikor a másik nyelvét is érzed. Én 17évesen kaptam az első ilyet*.*

17L

2010. ápr. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!