Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít csóknak szerintetek?
Tehát szerintetek a "szájrapuszi" is csók, vagy csak a nyelves?
Az én véleményem az, hogy mindkettő, ugyanis a franciacsók (tehát a nyelves) sokkal újabb "találmány", mint az úgynevezett "sima" csók.Tehát csók létezett azelőtt is, mielőtt kitalálták, hogy lehet nyelvvel is csinálni.És nem mellesleg a "smárolás" és a "csókolózás" sem ugyanazt jelenti, ugyanis a "smárolás" a nyelves csók egyik szinonimája, miközben a "csókolózás" nyelves s nyelv nélküli csókokat is jelöl.Tehát szerintem a "szájrapuszi" is csóknak számít...Mindegy, hogy nyelves, vagy nyelv nélküli, csak az a lényeg, hogy az ajkak összeérjenek (még akkor is, ha csak egy pillanatra).
De (!!!) ez csak az én véleményem.Kíváncsi vagyok a tiétekre is.Nos, ti mit gondoltok erről?
Nekem szájrapuszi az szájrapuszi.Csók az amikor átdugja a nyelvét a másik szájába és ott "harcolnak egymás ellen".
18/L
hát sztem nem csak a nyelves a csók.
söt a nyelves az gusztustalan föleg olyannal aaki aztsem tudja hogykell megha mimagunk se nagyon tudjuk fujj nyálas meg fogak is összekoccanhatnak.
pfff
szerintem sokkal jobb a szájrapuszi azis ugyanolyan bensöséges tud lenni mert haverjaidat nem csokolod szájon szal..
Szerintem az az igazi csók, amikor a másik nyelvét is érzed. Én 17évesen kaptam az első ilyet*.*
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!