Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vele kéne elveszítenem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele kéne elveszítenem a szüzességem?

Figyelt kérdés
43 éves, én 19 vagyok. Ismerősök által ismertük meg egymást, pár találkozás után meg akart csókolni és le akart feküdni velem. (Én nem tudtam addig hogy ilyenek az érzései) Igazából ismerem nagyon jó apuka, jó munkahelye van, nem őrült, de nem tudom hogy mit tegyek. Azt mondta hogy nagyon szeret.

2016. szept. 10. 13:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
szerintem simán feküdj le vele
2016. szept. 11. 00:53
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
Remélem, ha majd te is 43 éves leszel, akkor a te pasid is lélép mellőled és a gyerekeid mellől egy tizenéves sz*zk*rv*val. Komolyan kérdező, annyira ronda vagy hogy a korodbeli pasik nagy ívben elkerülnek vagy miért jó mások életét tönkrevágni? Minden estre a fagyi egyszer remélem visszanyal számodra is, ha képes vagy megd*g*tni veled magad, aztán egy numera utána kidob a francba, aztán utána meg már megint nem néz rád a kutya se. Mert az egyetlen "erélyed" a szüzességed, ami miatt kellesz neki ne aggódj kérdező...
2016. szept. 11. 12:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Nincs se felesége se barátnője. Ha lenne fel se merült volna bennem a kérdés!
2016. szept. 11. 13:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor mitől "nagyon jó apuka"? :O
2016. szept. 11. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!