Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Segítsétek, létszi!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Segítsétek, létszi!

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és azt hiszem bele szerettem a legjobb barátnőmbe! Pedig nem vagyok leszbikus, és a pasik vonzanak, és más lányok nem érdekelnek, de ő mégis más. Beleszerettem és már nem tudom mit csináljak... A rosszindulatú megjegyzésektől kíméljetek, mert már így is ki vagyok...
2010. ápr. 22. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor lehet,hogy bi vagy.
2010. ápr. 22. 15:26
 2/9 A kérdező kommentje:
De más lányok nem érdekelnek, semennyire...
2010. ápr. 22. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
vagy csak az érzést reagáklod túl.15 évesen nem hiszem,hogy tudnád mi az,hogy szerelem.
2010. ápr. 22. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
akkor csak kicsi éretlen fejecskéd nem tud mit kezedeni azzal a helyzettel hogy van egy ember akivel nagyon jól érzed magad.. és szerinted ez a szerelem.. megnyugtatlak nem az! ha összejössz egy fiuval aki kitágitja pici nunidat akkor rájössz hogy valójában csak nagyon vonzódtál a barátnődhöz testileg lekileg mert jól megértitek egymást.. de nem szerelem!!! 15 évesen még nem tudod hogy leszbi vagy vagy sem stb.. vonzódsz egy lányhoz azért mert hiéányzik már az igazi szex! és egy női testnél semmi sincs erotikusabb a világon.
2010. ápr. 22. 15:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát látom rossz helyen tettem fel a kérdést... Nem lettem okosabb, remélem nem fajul odáig a dolog h tényleg öngyilkos legyek. Persze, persze tudom ezt még nem tudhatom ennyi idősen, de tudhatom sajnos... Ég veletek!
2010. ápr. 22. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
hát neked meg mibajod van ..
2010. ápr. 22. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:

mért kéne egy ilyen hülyeség miatt öngyilkosnak lenni?

biztos nem szerelmet érzel,csak jólérzed magad vele,közel álltok egymáshoz,mint két testvér.a barátság erről szól.

szerintem kérdezd meg a barátnőd ő mit érez.

2010. ápr. 22. 21:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem merem megkérdezni, attól tartok, hogy ő nem így érez, és kiakadna, és a barátságnak is vége, azt meg nem tudnám elviselni...
2010. ápr. 23. 17:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak tinikori kíváncsiság... Gondolom nincs túl sok közeli lány barátod, ebből adódik, hogy a legközelebbi barátodhoz vonzódsz. Nyugi, majd elmúlik !
2010. ápr. 24. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!