Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szépnek számítok, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépnek számítok, ha?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni. Néha szép vagyok, máskor torz.

A fenekem olyan mint egy husi nőnek, a mellem mint egy sovány nőnek. Én vékony vagyok.

A hasam-derekam mondjuk szép, szexis, de a combom-alhasam vastagabb mint mondjuk a törzsem felső része, ahol bordás vagyok mondhatni. Ezt így aránytalannak látom. De nem sokkal vastagabb.

Az arcom legalább szép, de az sem minden másodpercben szép. De azért az arcom előnyös részem.

Az alakom magas, nyúlánk, vékony. Ez így jó, mert sudár, de közben néha, mint soroltam, torz részeket fedezek fel benne, mikor anyaszült mesztelenül a tükör elé állok.

Aztán ott a hajam. Előnyös részem, mert jó hosszú, dús, egészséges hajkorona, szőkésbarna. De ez az előnyös részem sincs mindig jelen, hisz sokszor befonom vagy hasonló, olyankor említésre se méltó.

Szóval mi, ki számít szép nőnek?

És honnantól átlagos?

Mondjuk ha valaki a nagy mellekre utazik, neki bizti átlagos leszek. De ha valakinek nincs ilyen zsánere, nem tudom mi üti meg a szépet. Persze az utca embere nem lát olyan részletesen minden hibát mint én anyaszült mesztelenül a tükör előtt.

Képet úgysem küldök.

A facebookos képeimen egyébként kifejezetten szép, vonzó benyomást keltek, smink meg minden cicoma nélkül is. De persze azok válogatott képek. Mindenki igyekszik a legelőnyösebb oldalát mutogatni. Biztos a sok csecskidobós cicababa sem tökéletes pucéran, de persze nem kell tökéletesnek lenni a szexisséghez, vonzó megjelenéshez. Mindenesetre ha annyit sminkelnek meg cicomáznak, még mindig több takargatnivalójuk van mint egyéb átlag visszafogott lányoknak, erre tudok gondolni.

2016. szept. 10. 07:44
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

"Képet úgysem küldök."

Akkor itt nincs is miről beszélni. Most komolyan, milyen válaszra vársz?:'D Leírsz egy csomó JELENTÉKTELEN dolgot, ami alapján el tudunk képzelni valakit, aki nagyon nagy valószínűséggel úgy sem hasonlít rád és akkor ezt az elképzelt "valakit" értékeljük?:'D Ne nevettess már. Nehezedre eshet a facebook képeiden egy jobb klikk + kép megnyitása új lapon kombinációt megcsinálnod, hogy ne tudjunk név alapján beazonosítani. Very nehézség, such bonyolultság, wow.

2016. szept. 10. 07:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nézd, valakinek szép vagy, valakinek nem. Így jó? Bár nem tudom mit akarsz, szerintem elég elégedett vagy te magaddal, önbizalomnövelésre irtad ki a kérdést?
2016. szept. 10. 08:02
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
csúnya vagy
2016. szept. 10. 08:08
 4/9 A kérdező kommentje:

1. Még megfontolom.

2. Néha elégedett vagyok, máskor torznak látom.

3. Ez azért nem fenyeget.

2016. szept. 10. 08:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez így mi akar lenni? Szép, nem szép annyira képlékeny tág fogalom. Elég arra gondolnom, a barátom meglát egy számára szép nőt, a nyála elcsordul rá. Ugyan az a nő, nekem igen csak fizethetne, hogy mellé bújjak.
2016. szept. 10. 08:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Annyit tudtam meg rólad, hogy magas vagy, hosszú szőkésbarna hajad van, az arcod kellemes, de nincs plakátfejed (kevés embernek van) és körte alkatod van. Ember legyen a talpán, aki ebből meg tudja állapítani, hogy szép vagy vagy sem.
2016. szept. 10. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha plakátfeje nincs is, de nagyképű az fix.
2016. szept. 10. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit szívtál, de nem kérek belőle.
2016. szept. 10. 10:40
 9/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hát...már a leírásodban is ellentmondások vannak...

Magas, nyúlánk, vékony alkat vs a fenekem olyan, mint egy husi nőnek...? Narancsbőrös? +ugyanide: a combom-alhasam vastagabb, mint mondjuk a törzsem felső része...

Cica, ebből az jön le, hogy nagy a segged, meg vastag a combod. Ez nem feltétlenül rossz.

Arc, haj: arcot a legtöbb nő nem tud megítélni, hogy szép-e, főleg nem férfi szemmel. Haj: befonva is dekoratív, én akkor is megnézem.

Kép nélkül ennyire futja a kissé zavaros leírásodból.

2016. szept. 10. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!