Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hónapok óta úgy csinál mintha dolgozni járna, holott az anyukájához megy semmit tenni. Nemrég tudtam meg, ti nem lennétek rá mérgesek?
Á, dehogy.
Mondjuk nem értem, hogy nem tűnt fel, hogy nem kap fizetést?
Valószínűleg holnap már a bőröndjét is vihetné.
De én sem értem, hogy nem tűnt fel, hogy nincs fizetés, nincs munkásruha, sosem fáradt, nem beszélgettetek sosem a munkájáról?
Ezek szerint te hónapok óta úgy csinálsz,mintha minden rendben lenne.
Ilyen normális kapcsolatban nincsse titkolózás,se az,hogy nem veszi észre.
Kiakadnék, az biztos. De első körben megkérdezném tőle, mi ennek az oka, mi történt a melóhellyel. Az anyukájával is beszélgetnék.
Nekem az egyik exemmel volt olyan, hogy állítólag egész nap állást keresett otthon, aztán mikor elmentem hozzá, azt láttam, hogy alszik meg játszik a telóján. Azt mondta nekem, hogy nagyon üresnek érzi magát, és depresszió elleni gyógyszereket keres a neten. Aztán mégsem fordult segítségért orvoshoz sem. Az viszont nagyon zavarta őt, hogy én dolgozom, így egy idő után szét is mentünk.
Ha valami lelki betegség áll fenn, nyilván segítenék a páromnak, de ha ő nem tesz semmit magáért, akkor nem sokat lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!