Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha holnap erre megkérném gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha holnap erre megkérném gáz lenne?

Figyelt kérdés

Van 1 srác,aki tetszik nekem,és van egy haverja,aki meg bnömnek tetszik. A srác aki nekem tetszik az: A. a haverja:B.

Szóval én meg bnöm megakarjuk kérni A-t arra,hogy derítse ki,hogy ki tetszik B-nek.

Eddig ritkán beszéltünk,szerintetek nem nézne hülyének? :D

2010. ápr. 22. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:
de
2010. ápr. 22. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elhívni valahova (kávézó, mozi, stb, ahol jól érzitek magatokat). Úgyis jelezni fogja, ha tetszel neki.
2010. ápr. 22. 14:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat :D
2010. ápr. 22. 14:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Hallottad mar a viccet a postassal?? ;-D

DRÖ

2010. ápr. 22. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:
HA azt kérdezed hogy ki tetszik B-nek akkor abból lehet hogy azt fogja gondolni hogy azért érdekel mert neked B tetszik
2010. ápr. 22. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:

De, gáz lenne, nem hinném, hogy ovisok vagytok már. Jó hogy nem szerelmes levelet ír neki ezzel a szöveggel:

Szia, szeretlek, remélem te is szeretsz, járunk? Húzd alá: igen-nem-talán. lol

A bnőd menjen szépen oda a sráchoz és beszéljen vele.

2010. ápr. 22. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:

A te srácod azt fogja hinni, hogy csak azért közeledsz hozzá, mert tudakozódni akartok a másik srácról.

Szerintem Te intézd a saját kapcsolatod és a barátnőd is a sajátját és ne kavarjatok.

2010. ápr. 22. 14:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat :)
2010. ápr. 22. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megkérdezed A-t akkor a B mérges lesz és a C, aki még nem is fedte meg magát iskolai ámokfutást fog rendezni. :D Amúgy szerintem nem gáz kicsit kutakodni, de az is jó, ha elmentek valahova és ott úgy is kiderül.
2010. ápr. 22. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!