Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szüleim miatt lett vége akkor még van esély hogy újra együtt legyünk?
Volt egy barátom... 3 hónapig jártunk... de anyum elrontotta az egészet... mikor volt köztünk a barátommal egy kis nézet eltérés ő rögtön leb*szta..
Ő akart szakítani.. de azok után még anyum akkor is meg mondta neki a magájét.. és talákoztnk még ezek után is.. és azt mondta a volt barátom hogy nincs vége csak várjunk még...(Azt mondtamajds keres hogy hogy döntött.. de azóta már van b.nője... csakkicsit rosszul esik hogy annyit nem tudott megtenni hogy elém álljon és meg mondja h vége vagy vmi.. :S
(anyum sztem azért volt ilyen mert akkor én még csak 14 voltam a pasi meg 19) én nagyon szerettem.. és ő is szerett szerintem..
L/15
Nem ismerem anyukádat, lehetséges, hogy ilyen természetű. Viszont őszinte leszek: szerintem fél, hogy a 20 éves srác Rajtad akarja kipróbálni milyen egy szűz lány. Ne haragudj hogy ilyen nyersen fogalmazok, de 90% az esély rá, hogy így van anyud részéről. Lehet hogy Te ismered a srácot annyira, hogy tudod, hogy ez nem így van, viszont anyukád mivel ennyire ellene van, nem is akarja megismerni, nem fog változni a véleménye. Ez ellen semmit nem fogsz tudni tenni, legfőképpen azért mert a srác sem akarja, mivel már egy másik lánnyal van. Ha tényleg annyira szeretne mint mondta, és "csak" anyukád "ijesztette" volna meg, akkor most búslakodna otthon, hogy elvesztette élete szerelmét :(. De sajnos nem így tett ha értem. :(
Az én véleményem az, hogy lépj túl a dolgon, ismerkedj meg másokkal is, és próbáld összehasonlítani a dolgokat, érzéseket, tetteket, szavakat. Magyarul keresd az igazit, nem kell még semmit elkapkodni, nem vagy még lekésve semmiről :)
Tanácsom a jövőre tekintve az, hogya majd ha 20-22 éves korodban is hasonlóan viselkedik anyukád, akkor viszont mindenképpen el kell gondolkodni azon, hogy mik a prioritások az életben, és kire mennyire hallgatsz, de szívből kívánom, hogy erre ne kerüljön sor az életedben :)
p
Köszönöm szépen. :)
Már volt azóta barátom.. de szakítottam mert én ezt a fiút szeretem még mindig.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!