Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem köszöntött ma fel a születésnapomon. Nem jelentek semmit neki ezek szerint?
4 éve vagyunk együtt. Minden évben ő volt az első aki írt, telefonált nekem ezen a napon.
Találkozni nem tudunk, mert nem egy városban lakunk. De még beszélgetés szintjén sem keresett ma ami nem jellemző.
Nem ajándékot várok soha. Csak jól esett volna ha eszébe jutok. Tudom gyerekes de már a sírás kerülget.
Én mikor írjak neki ma? (Nem ezzel kapcsolatban). Vagy ne beszéljünk ma inkább?
22L
Eléggé lapítós dolog, én is csináltam egyszer ilyet.
Viszont nem szeretnélek ezzel áltatni, lehet tényleg elfelejtette. Az viszont, eléggé gáz dolog..
23/F
Hát, ha végül nem jelentkezik, akkor szerintem írj rá este, hogy mi újság, milyen napja volt... aztán lesz ami lesz.
Előfordulhat, hogy elfelejtette, nem mindenki tudja a dátumokat, vagy estére szervezvmi meglepit. Bármi lehetséges. Merértem hogy nem esik jól, hogy pont most nem keres.
Próbálj nem szomorkodni, élvezd a családoddal való ünneplést, aztán majd.este rendezed a dolgokat a barátoddal.
Boldog szülinapot! :)
Köszönöm és Neked is nagyon nagyon boldog szülinapot :)
Kedves Mária/Adrienn neked pedig boldog névnapot :)
Fel a fejjel, minden szép lesz, hidd el :)
Én is köszönöm. :)
Egyébként Adrienn vagyok.
Még este 6 sincs, lehet, hogy szervez valamit.
Nekem egyszer a szüleim "felejtették el", egész nap rám se bagóztak, csak közölték morcosan, hogy pattanjak az autóba, visszük apukámat a reptérre, megy üzleti útra. Aztán a reptéren kezembe nyomták a jegyet, mentünk külföldre egy hétre, az volt az ajándékom. :)
Azt írod, nem jellemző, hogy ne keresne, szóval én inkább valami meglepire gyanakodnék, vagy magamat ismerve arra, hogy nem esett-e baja.
Ha estig nem jelentkezik, akkor kérdezd meg, hogy nem felejtett-e el valamit :D
Nagyon aranyosak vagytok! :)
Akinek fontos voltam, az idáig felköszöntött.
De jobb kedvem lett miattatok!:) Legyen nagyon szép estétek!
Jelentkezett? Boldog szülinapot!
Kimy
Köszönööm!:)
Ezt írta: "Boldog születésnapot. Majd beszélünk."
Hát nem esett jól ez a mai de mindegy. Fogalmam nincs mit csinált egész nap és most este is hogy beszélni sem tudunk. De ha nem akar, akkor nem erőltetem.
Boldog születésnapot! :)
Kérlek írd meg majd a fejleményeket, kíváncsi vagyok mi volt az oka ennek az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!