Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy ilyen sok nőnek ez az ideálja?
"egzotikusak", "férfiasak", "szegénykéket bátnja a gonosz fehér ember"...
Sok dolog van amit nekik elnéznek... És elég egy kiscicával pózolós kép az arabtól és 10.000 házassági ajánlatot kap (megtörtént eset)
Passz, nekem egyáltalán nem tetszenek az ilyen pasik.
Fogalmazhatnék úgy is, hogy undorodom tőlük, de az túl erős lenne, nem? :)
Kísérletileg bizonyított hogy bármilyen mintavételi csoportot veszünk,abban a különlegesnek,szokatlanak,egyedinek számító személyek lesznek szimpik.
A kísérlet konkrétan szakállas-borotvált egyének arcképeinek mutogatásával volt végezve.
Ha folyamatosan csak borotvált arcokat lát az ember,akkor egy szakállas arc vonzóbbnak tűnik.
Ugyan ez fordítva.
Vagy a pasik szemszögéből (jómagam is az volnék) például ott vannak a hőn áhított hófehér bőrű,zöld szemű hosszú természetes vörös hajú leányok.
Mivel rohadtul ritkák (már eleve a vörös haj ritka,hát még hogy szép is legyen az illető) ezért egyfajta különlegesség,ritkaság benyomását keltik,és plusz értéket kapnak.
Itt közép-európában (egyelőre) az arabok,törökök,indiaiak még elenyésző kisebbségben vannak a bennszülött lakossághoz képest. Tehát ahogy előttem írták:egzotikumot látnak bennük.
Közben hót' ugyan olyan emberek mint bármelyik magyar srác.
Annyi hogy nem magyarul beszél.
(zárójelben:igazából gondolkodtam már rajta hogy mondjuk megpróbálok valami sexy amerikai akcentusú angollal csajozni,de túl közép-európai a külsőm,és egy idő után a legbutábbak is rájönnének)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!