Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet bele torodni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet bele torodni hogy nagy a valoszinusege hogy nem nagyon lesz senkim?

Figyelt kérdés
A trollok kimeljenek koszonom
2016. szept. 5. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És? Ha van valakid, akkor nem halsz meg?
2016. szept. 5. 21:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy???
2016. szept. 5. 21:07
 13/18 A kérdező kommentje:
De persze meg lehet akkor is halni XD
2016. szept. 5. 21:08
 14/18 A kérdező kommentje:
20 eves vagyok
2016. szept. 5. 21:09
 15/18 anonim ***** válasza:
És mit tettél azért, hogy legyen valakid?
2016. szept. 5. 21:14
 16/18 One of a Kind ***** válasza:
2016. szept. 5. 21:19
 17/18 anonim ***** válasza:
miért gondolod azt hogy nem lesz senkid?
2016. szept. 5. 23:56
 18/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem lesz könnyű, Kérdező, meg kell tanulnod megszeretned a magányt. Aztán pedig élvezned. Gondolj arra a sokminden hasznos és érdekes hobbira és tevékenységre, amitől a párkapcsolat megfosztana!!!

Nekem szinte semennyi párkapcsolatom nem volt, úgyhogy már elég hosszú ideje profi lettem abban, hogy meglegyek csaj nélkül. Egyszerűen csak belefogtam csomó olyan hobbiba és időtöltésbe, amik mellett nem is jutna idő csajra. Viszont így legalább azt teszem, amit szeretek.

Tudom javasolni még a királyos számítógépes játékokat is: Tyrian 2000, Non Human, City of Doom, Illuminátor, és így tovább :) egész csomó van nékem ezekből pontosan ilyen célra, és hasznosak is, úgyhogy ez tuti neked is beválna!!!

2016. szept. 6. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!