Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-Nők! Ha a randin arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Ha a randin arra kérne a srác hogy adj bele a benzinköltségbe hogy hazavigyen, mit mondanál? (Nem lenne busz már akkor és messze laknál. )

Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 13:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
95%
Én nem mennék olyan helyre első randira, ahonnan nem tudok időben biztonságosan hazamenni, ez alap. A másik meg az, hogy baromira nem várom el, hogy hazavigyenek vagy hazakísérjenek, de ha felajánlja, akkor gondolja is komolyan. Ha ilyet felajánlana a srác, hívnék taxit. Lehet, többe kerül, de méltóságom az van.
2016. szept. 5. 14:24
 22/35 anonim ***** válasza:
94%
Jó nagy prosztóság! :D A képébe röhögnék, és hívnék egy taxit. Többet nem találkoznék vele.
2016. szept. 5. 14:33
 23/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem egyszerűbb lenne, ha nem ajánlanád fel, hanem mindenki megoldaná magának a hazautat? Az bem lenne bunkóság, de amit te írsz, az igen, mondom ezt férfiként.

De az se komplett, aki azt írja, hogy egy randi nem a férfi-nő egyenjogúságról szól. Ha egyenjogúságot akar valaki minden helyzetben, akkor a randikon is akarja azt!

2016. szept. 5. 14:40
 24/35 anonim ***** válasza:
69%

* nem lenne

Amúgy én az egyenjogúság híve vagyok - randikon is -, és a benzinköltség felezése szerintem, bármelyik fél vinné haza a másikat, bunkóság.

2016. szept. 5. 14:41
 25/35 anonim ***** válasza:
85%

Márpedig egy randin nem egyenrangú akarok lenni a férfival, hanem nő.

Igenis nyissa ki az ajtót, húzza ki a széket, segítse fel a kabátot. Hasonló okból várom el, hogy fizesse a kávémat, vagy ne kérjen pénzt, ha kocsival hazavisz. Mondjuk tegye ezt azért, mert ILLIK meggyőződni róla, hogy a nő épségben hazaért.

Ha valakinek ezt el kell magyarázni, azzal mi nem leszünk együtt sokáig.

Az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy megszűnünk nők és férfiak lenni. Ahogy apám mondta, az emancipáció véget ér az ágydeszkánál. ;)

2016. szept. 5. 15:15
 26/35 anonim ***** válasza:
85%

Először is: Olyankor mennék randira, mikor még lenne busz, mert első randin nem szállok be idegen kocsijába. Egyébként meg jó nagy parasztság ilyet kérni, mert ha elmentem, akkor már eleve fizettem odafelé az útiköltséget (amit nyilván visszafelé is fogok, mert nem szállok be idegen autóba).

Ez egy szívesség, amit a ffi felajánl. És a szívességet illik viszonozni. Szívességért nem jár kötelezettség (jelen esetben térítés), jár viszont viszonzás (mondjuk főz Neked később vagy süt valamit, v bármi..).

Szóval én az illetővel soha többet nem találkoznék...

2016. szept. 5. 16:01
 27/35 anonim ***** válasza:
72%

Nem várom el hogy hazavigyem, sőt haza sem mennék, viszont, ha netán úgy alakul hogy mégis és ha azt kéri hogy bármit is fizessek neki az ULTRAGÁZ lenne!

Mi oka van neki pénzt kérni a benzinre?

2016. szept. 5. 16:03
 28/35 aperitif ***** válasza:
88%

Amiről itt szó van, annak köze nincs az egyenjogúsághoz. Az, ahogy a neve is mondja, egy jogi kategória. Egy nőt azonos jogok illetnek meg a férfivel, joga van tanulni, dolgozni, joga van megválasztani a házastársát, joga van elválni, örökölhet, örökséget hagyhat, választhat és választható, stb.

Az egyenjogúság viszont nem írja felül az illemszabályokat. Az egyenjogúsággal nem lehet takargatni a neveletlenséget és az udvariatlanságot. Bár egy nőnek is joga van hazavinni autóval a férfit, ha úgy adódik, hogy ő van kocsival, a férfi meg gyalog, ebben nem látok semmi kivetnivalót, viszont ezért pénzt kérni, pont akkora neveletlenség, mint fordított esetben.

Vagy akár egy nőnek is joga van, mert törvény nem tiltja, a férfi előtt kinyitni az ajtót, felsegíteni a kabátját, a kezét nyújtani, és lesegíteni a buszról, akár a táskáját is viheti, csak kicsit furcsán nézne ki, főleg arra a férfire néznék furcsán, aki ezt elvárja.

2016. szept. 5. 16:04
 29/35 anonim ***** válasza:

"Vagy akár egy nőnek is joga van, mert törvény nem tiltja, a férfi előtt kinyitni az ajtót, felsegíteni a kabátját, a kezét nyújtani, és lesegíteni a buszról, akár a táskáját is viheti, csak kicsit furcsán nézne ki, főleg arra a férfire néznék furcsán, aki ezt elvárja."

Én akárkire furcsán nézek, aki erre nem úgy tekint, hogy jó ha van, hanem elvárja(!) a másiktól.

"Ahogy apám mondta, az emancipáció véget ér az ágydeszkánál. ;)"

Ez milyen álságos már, hogy az olyan területeken, ahol a nők jönnek ki jobban belőle, nem akarjátok megszüntetni az egyenlőtlenségeket.

2016. szept. 5. 16:13
 30/35 anonim ***** válasza:
68%
Ha nincs pénze benzinre, ne ajánlja fel a hazavitelt, majd én megoldom másképpen a hazajutásom.
2016. szept. 5. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!