Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 férfiból hány tenne meg szinte bármit eg jó Nő megszerzése érdekében!?
"Bármit" szinte senki. Sokan még az életbenmaradásukért sem tennének meg bármit (Fűrész filmek).
Viszont a szerelmükért akivel együtt vannak több éve, boldogságban, érte sokan az életüket is feláldozzák, ha úgy alakul. "Tűzbe mennének érte" ahogy a közhely mondja.
Szinte bármit már többen. Bár én nem a "jó nő"-ért hanem azért aki számomra nagyon jó külsőre-belsőre - és érte sem szinte bármit. Bár sokkal többet fel tudnék áldozni érte, de csak ha ő is képes lenne ugyanerre értem (nem szeretem az egyoldalú kapcsolatokat, így a számomra jó alapból olyan kicsit e téren, mint én).
Még annyit a végére, hogy azokért a nőkért akik elvárják (egyoldalúan), hogy én küzdögessenek értük, amíg ők csak elvárnak mindent cserébe - na értük még egy doboz "tic-tac"-ot sem áldoznék. Az ilyenek számomra ellenszenvesek. (A férfiak szintúgy, de náluk nem vagyok értintett)
Egyetlen amit megtennék:
Megpróbálnék valamilyen kommunikációt kialakítani vele.
Ha flegmán vagy bunkón fogadja, akkor ott a határ: onnantól ő nem létezik számomra, nem érdekelne az sem ha ott helyben kirabolja valaki.
Ezt komolyan kérdezed!? Azon a szent helyen, ahol páran hónapok óta sírnak, hogy a bombanők nem tapadnak a "mackós" pasikra?!
Ezek annyira se képesek, hogy kihagyjanak egy-egy étkezést.
Mondjuk úgy, hogy bármit: csak ne kelljen megmozdulni. A pasik talán 1%-a kivétel, aki tenne is valamit, hogy jó nője legyen. Mármint a sírást leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!