Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány éves kortól veszitek azt észre, hogy az ember külsejére az idő már negatívan hat?
Pasikról nem tudok nyilatkozni.
Csajokat nézem, persze egyénfüggő, de nálam átlagosan kb 24 éves kor az a fordulópont, ameddig egy csaj eléri a maximális szépségét illetve addig tartja, és ami felett gyakoran észreveszem, hogy egy csaj már nem olyan szép, mint pár éve.
De ez ízléstől is függhet, illetve a megfigyelő korától is. Szerintetek kb hány évnél van ez a fordulópont, ami felett az idő előrehaladása hátrányosan hat valakire?
Ez a "nem vagyok jó külsővel megáldva, ezért kompenzálásként a többieket bírálom" történet?
Én 24 vagyok, kislányosnak nézek ki még a mai napig is, kérlek gyere és ítélkezz!
Megfelelek a nőkkel szemben támasztott elvárásaidnak vagy nem?:)
Amúgy meg tök mindegy, hogy egy nő hány éves, nem a kora alapján lehet megítélni, hogy ő most szép vagy sem?
Mert ha 30 éves és 20-nak néz ki, akkor is negatívumként fogod elbírálni az időt?
Totál hülyeség az egész kérdés...
Nem tudom, rám mindig is azt mondták, szép gyerek/kislány/nagylány vagyok, de visszanézve a régi képeimet, inkább úgy látom, hogy évről évre szebb vagyok. Egyre inkább megtaláltam a nekem illő dolgokat, a saját stílusomat, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint mondjuk 20 évesen. Most leszek 25, sokan még mindig 18-nak néznek, úgyhogy nem izgulok. Egyelőre jól nézek ki. :D
Valóban vannak olyan ismerőseim, akik velem egykorúak, és kinéznek 34-nek, meg 40-nek is.
SZerintem ez abszolút a genetikán és a személyes higiénián és igényességen múlik. Nyilván hamarabb fog ráncosodni az, aki végigszolizta a tinédzser éveit, mint én, aki télen is fényvédővel mázolja az arcát mániákusan, és naponta edzek. A rossz ízlés, egy szerencsétlenül megválasztott hajszín vagy fazon szintén öregíti az illett.
Nekem nagymamám és anyukám is hihetetlenül fiatalos, szép arcúak a mai napig, úgyhogy olyan 45 éves koromig nekem sem lesz semmi bajom szerintem.
Kedves harmadik,én csak egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy az ember biológiai órájában úgy kb hol van ez a fordulópont.
Nyilvánvalóan aki 24 évesen szép, az valószínűleg 30 évesen is szép lesz, csak esetleg saját maga korábbi éveihez viszonyítva már nem annyira.
Hát én kiskamaszként szerintem borzasztóan néztem ki, az akkori fényképeimet szívesen letagadnám. Aztán jött pár èv és kivirultam, elkezdtem sminkelni, nőcisen öltözködni.
Nem tudom szerintem 16-18 évesen voltam a legjobb formámban úgy ítélem meg.
Szerintem meg a nő olyan mint a jó bor korral nemesedik. Ismerek olyan 35-40 éves nőket akik jobban néznek ki mint a huszonévesek. Szoval ez nem kor hanem egyénfüggő, mert ha kevés a stressz az életében akkor még 40 évesen is nagyon jól néz ki, de ez igaz a férfiakra is. Nagyon lehet látni ki az aki nagyon sokat stresszel. Az már más kérdés, hogy tényleg stresszes az élete vagy csak ő stresszeli túl. Én nagyon nyugodt ember vagyok ezért nem is nézek ki annyinak amennyi vagyok legalábbis mindenki 5-6 évvel kevesebbnek tippel mint amennyi vagyok.
26/f
Levwi (8-as):
Félreértetted a kérdést. Engem nem az emberek egymáshoz való összehasonlítása érdekel, valóban van olyan 40 éves, akit szívesebben szobára vinnék, mint sok huszonévest, de nem ez volt a kérdés, hanem inkább az az összevetés, hogy pl az a 40 éves, a saját maga huszonéves korához képest milyen.
Engem sem szoktak annyinak nézni, amennyi vagyok. Általában egy 10-est letagadhatok. :)
Szerintem most nézek ki a legjobban, mert habár kezdenek gyűlni a ráncok, valahogy mégis azt érzem, most vagyok igazán "dögös". Nem szoliztam magamat agyonra, nem vagyok kiélt, ápolom magam rendesen, olyan ruhákat veszek fel amik jól állnak, teszek az egészségemért és az alakomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!