Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogadjam el, hogy a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadjam el, hogy a szerelem nem létezik és egész életemben egyedül maradok?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre csak azok lehetnek boldogok akik minden hétvégén leisszák magukat, csoportosan fetrengenek egymás hányadékában, 1 perc alatt elkezdenek smacizni bárkivel, megcsalják a barátnőjüket, barátjukat aztán meg jót röhögnek azon, hogy már a 10. 20. mit tudom én hányadik "szerelmüket" fogyasztják el. Úgy érzem én már nem lehetek boldog, nem lesz szerelmem, nem lesz családom, nem lesz jövőm... Az egész képtelenség!

19/l

2010. ápr. 21. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én megértelek, és sajnálom, hogy nem nagyon találkozom ilyen lánnyal mint te. Légy önmagad, ha valaki belédszeret, az úgyis önmagadért fog szeretni. (25F)
2010. ápr. 21. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval.

Amúgy nagyon fiatal vagy, nem maradtál le semmiről.

Ez a kérdés azonban bennem is gyakran megfogalmazódik, mert én már több mint 10 évvel idősebb vagyok nálad, csak fiú.

Én sem akarok egyedül maradni, az valami iszonyú, de egyelőre ez van.

2010. ápr. 22. 07:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Ma azé a világ, aki lop, csal, egyfolytában beszél (még azt is , ami nem igaz). Aki meg megpróbál tisztességesen élni, az pórul jár. A szerelem valóban nem létezik. Elrontott már minden nőt az internet, mind k*válkodik. Mutogatja a p*csáját, csűcsít a szájával.
2013. jan. 4. 19:49
 14/15 anonim ***** válasza:

szia kérdező! én is ebben a cipőben járok (f) és kicsit fiatalabb vok, mint te, de én is ugyanazt érzem, hidd el!

már eljutok abba a csapdába, gödörbe, h nekem nem jár senki, semmilyen lány. csak barát...

hidd el, melletted állok, 100000% ig!

2013. ápr. 27. 21:39
 15/15 anonim válasza:
Szia.En megertelek ,en is sokszor igy erzek,de szerintem elobb -utobb mindenki megtalalja a parjat,csak van aki keson. 18L
2015. okt. 28. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!