Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női túlérzékenység, vagy jogosan érzem magam mellőzöttnek?
Pár hete egyik éjjel iszonyat rosszul lettem, folyton hánytam, órákon át csak futkostam a fürdőbe. Reggelre már le is gyengültem, és egy percet sem tudtam aludni, fáradt, kimerült voltam. Reggeltől-délutánig annyit enyhült, hogy el tudtam aludni és "csak" egyszer-kétszer ébredtem fel óránként arra, hogy megint menni kell. A férjem elment dolgozni, majd írt haza pár sms-t, hogy megnézte, azért hányok zöldet, mert súlyosan kiszáradtam, igyak sok vizet. Estére rendbejöttem, el is felejtettem az egészet.
Mostanáig. A héten az egyik kollégája nem ment dolgozni, majd másnap mesélte, hogy kórházba vitte a feleségét, mert az egész éjjel hányt, a végén már zöldet, kapott infúziót, aztán este hazavihatte... tehát ugyanaz volt a baja, mint nekem, csak míg érte annyira aggódtak, hogy orvoshoz vitték és ott maradtak vele, nekem csak pár rohadt üzenet jött, hogy mi van velem, meg igyak vizet...
Oké, végül tényleg rendbejöttem egyedül, a másik nő ugyanúgy csak folyadékot kapott az infúzióból, de nem tudom... teljesen rosszul esik, hogy őt így babusgatták, miközben velem csak ennyire törődtek. Hülye vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!