Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mikor ismeretlen nőkre írnak rá a közösségi oldalakon, mégis miben reménykednek?
Leszögezem, én nem hordom fenn az orrom, és mindenkinek adok esélyt beszélgetésre, találkozóra, aki csak egy kicsit is szimpatikus.
Tegnap rámírt egy ismeretlen pasas, és már fél óra múlva az összeköltözésről beszélt, holott azt sem tudom, kicsoda.
Mért nem lehet normálisan kezdeményezni?!
Sokan sokféle dologban reménykednek. Én életemben egyszer írtam rá így valakire, nem is kaptam választ. :)
Én abban reménykedtem, hogy megismerkedhetek azzal a csinos lánnyal, aki olyan szimpatikus volt nekem pár fénykép alapján.
Engem mindig felbosszant, amikor valaki lekezelően ír erről a dologról (ez most nem Neked szól, kérdező). Múltkor valami blogger csaj is szentelt egy bejegyzést ennek a témának, és gáznak bélyegzett teljesen normális, kulturált közeledést is. Bosszantó lehet, ha random gyökerek írkálnak pozitúrákról, meg küldözgetnek képet a p*csükről, ezt elismerem. De nem látom be, mi a különbség aközött, hogy ismeretlenül rád ír valaki, vagy ismeretlenül leszólít az utcán. Valami megfogta benned, és ezért igyekszik felvenni veled a kapcsolatot ott, ahol erre lehetősége van. Amúgy ismerek olyanokat, akik így ismerkedtek meg, aztán házasság és gyerekek lettek a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!