Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működnek a nők?
A viselkedése, értékrendje, természete, háttere, neveltetése mindenkinek eltérő.
Miben hasonlítunk? Lássuk csak, táplálkozunk, emésztünk, nem szaporodunk sem osztódással sem tojással...
Kérdező, nem húzhatsz rá egy sablont mindenkire.
Én pont erről írtam ki a minap egy kérdést. Úgy hangzik, hogy "Lányok/nők! Szerintetek igaza volt ennek a férfinak?"
Van egy távoli, de aránylag jó ismerősöm, igazi alfahím-típus. Ugyanazt kérdeztem tőle, amit te most itt. A válaszát megleled a kérdésemben. Jó olvasgatást ;)
Fordítva vannak bedrótozva.
Én azt várom el az ágyban, hogy legalább matrac legyen benne. Se láb, se fejtámla nem kell. Nem vagyok e téren nagy igényű. Amúgy is, ha lába van, akkor minden begurulhat alá. De ha lába van, akkor legyen alatta ágyneműtartó.
A nőkhöz letöltöd a netről a használati utasítást, és abban leírják, hogy belülről hogy működik. Időnként vannak kisebb működési rendellenességek, de akkor beviszed szervizbe, és kéred az eredeti gyári beállításokat. Komolyabb gond esetén lehet, kicsit bütykölni is kell rajta, de ha megfelelően karban tartod, egy életen át kiszolgál.
Havonta egyszer olajcserés, csokoládéval és salátával üzemel, szigorúan felváltva, és rendszeres folyadékpótlást igényel, mivel sűrűn ereszti a hűtőfolyadékot. A borítást igény szerint lehet váltogatni, de ez elég költséges, mint a legtöbb optikai tunning általában.
Ha elakadsz a hardverrel, először mindig a szoftvert kell felülvizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!