Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból alakulhat ki valami komolyabb, vagy az már felejtős akkor?
Figyelt kérdés
Az van, hogy nemsoká találkozok majd egy lánnyal, és szinte már tudom , hogy azt fogja mondani, hogy legyünk csak barátok. Remélem hogy nem ezt mondja, de valamiért valószínűbb ez a verzió. Volt már rá precedens, hogy előfordult, hogy a lány benyomta a barátkozós szöveget, de aztán mégis összejöttetek?
20F
2010. ápr. 21. 14:46
1/2 anonim válasza:
ez sztem a legrosszabb duma, h legyünk barátok... rosszabb mintha sose látnád többé
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ja, de nem tehetek ellen sokat szerintem . Haver szerint akivel így meg szoktuk beszélni a csajos ügyeket, szerinte jön madj a barátos duma. Én azt akarom hinni, hogy nem, csak hát hülyeségekkel sokáig én se álltathatom magam.
2010. ápr. 21. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!