Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nők kb. fele miért azt állítja be társkeresőn, hogy átlagos alkatú?
Figyelt kérdés
Én 160/67kg vagyok és már azon gondolkodtam, hogy teltnek állítom be magam és nem átlagosnak, erre látom, hogy 90-100kg-os hölgytársaim egy nagyobb része nem kövér, sőt nem is telt, hanem átlagos jelzővel illette magát.2016. aug. 30. 19:29
21/25 MolotovPunk válasza:
Azért 100 kg-os lány már nem számít átlagosnak.Én szeretem az enyhén husis lányokat.Aranyosak.65-75-80 kilós lány még egyáltalán nem rossz.Még,ha kicsit alacsony akkor sem.
(Igaz én meg túl vékony vagyok.Csak 71 kg 185 magasságommal.)
22/25 anonim válasza:
Nem tudom! :D
Én piszkosul dagadt vagyok (167 cm/64 kg), de eszembe sem jutna ilyen hülyeségekre regisztrálni. :D
20/L
23/25 anonim válasza:
Talán mert úgy gondolja, így több esélye van. Szerintem tojj rá, állítsd be magad átlagosnak, és tegyél fel egy fotót, ahol látszik az alakod. Akinek tetszel, úgyis rád ír, a fotót nézi és nem azt, melyik kategóriát állítottad be. Mindenkinek más tetszik.
24/25 anonim válasza:
22-es, én meg piszkosul sovány vagyok, de szerintem te nem vagy dagadt. :D Ez átlagos lehet még. :D
25/25 anonim válasza:
Mert hülyék. :) Bezzeg 60-70 kilós épp hogy enyhén molett nők simán azt mondják, hogy kövérek.
Nekem kifejezetten tetszik, ha egy nőn bőven van mit fogni (100 kg felett) és agyfaszt kapok attól, amikor bejelölöm, hogy kövér nőt keresek, és kiad ilyen 60 kilós gebéket. Nagyon sok pasi imádja a kövér nőket, ne szégyelljétek, ha azok vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!