Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kövér nők kb. fele miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér nők kb. fele miért azt állítja be társkeresőn, hogy átlagos alkatú?

Figyelt kérdés
Én 160/67kg vagyok és már azon gondolkodtam, hogy teltnek állítom be magam és nem átlagosnak, erre látom, hogy 90-100kg-os hölgytársaim egy nagyobb része nem kövér, sőt nem is telt, hanem átlagos jelzővel illette magát.
2016. aug. 30. 19:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
#9 de Kérdező,te egyrészt nemis vagyok dagadt,csak telt,másrészt be is ismered és felvállalod,hogy nem vagy vékony.Nem úgy,mint sok 80-90kg fölötti,akik "átlagosnak" hiszik magukat,ahogy te is mondtad :D
2016. aug. 30. 19:40
 12/25 Sunshinedoll ***** válasza:
41%
Mert ha megnézed a magyar populációt, az átlagos nő nem sovány, hanem inkább kövérebb.
2016. aug. 30. 19:41
 13/25 anonim ***** válasza:
24%

"90-100kg-os hölgytársaim egy nagyobb része nem kövér, sőt nem is telt, hanem átlagos jelzővel illette magát."

Kihagytad ezeket:

Pár kiló felesleg van rajtuk.

Skinny-fat.

"Normális" súllyal rendelkeznek.

Szupermodell(sovány nőkhöz hasonlitják magukat) alakuk van.

..stb

:')

2016. aug. 30. 19:41
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
#3 93 kilóval nem érzed magad kövérnek?:D Már ne is haragudj,de akkor mi számít neked annak,500 kg?Szerintem testképzavarod van,nem is gyengén...
2016. aug. 30. 19:46
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát én nem merném beállítani magam csak fényezésképp, ugyanis meg szeretném kímélni magam attól, hogy megalázva érzem magam mikor a férfi csalódik élőben, mert neki a törékenyebb alkatú lányok a zsánerei. Elég kellemetlenül érezném magam, ha férfi készülődne a randira, pénzt fordítana az utazásra, időt és energiát fektetne bele a sok chatelésbe és erre mikor meglát úgy érzi, hogy át lett verve. Inkább írom azt elöljáróban, hogy telt vagyok és legyen kellemes meglepetés ha mégis átlagos kategóriába sorol be, minthogy átlagosként hirdessem magam és élőben megrökönyödik, mert az ő ízlésének már husis vagyok.
2016. aug. 30. 19:48
 16/25 anonim ***** válasza:
54%
Azért, mert elhiszik hogy azok. Szomorú, de manapság ezt hozzák divatba... Szidjuk a vékonyakat, aha, oké, csak közben átesünk a ló túloldalára, mert már az átlagot is anorexiásozzuk (mintha az testalkat függvénye lenne), miközben a túlsúlyost még átlagosnak tituláljuk... Szomorú.
2016. aug. 30. 19:59
 17/25 anonim ***** válasza:
28%
Mert manapság sajnos ez az átlag.
2016. aug. 30. 20:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Amiért a kövér férfiak is...
2016. aug. 30. 20:14
 19/25 anonim ***** válasza:
86%

#3 93 kilóval csak akkor nem vagy kövér, ha legalább 195 centi magas is vagy hozzá. De gyanítom, hogy ennél alacsonyabb vagy.

Itt egy táblázat is hozzá:

[link]

Ha 180 cm alatt vagy, akkor kifejezetten kövérnek számítasz. 180 és 195 között meg túlsúlyos.

2016. aug. 30. 20:19
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ezért sem kell hónapokon át levelezni ezeken a szar társkeresőkön, hanem két nap után megbeszélni egy randit. Ott aztán kiderül minden.
2016. aug. 30. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!