Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért nem kérnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem kérnek bocsánatot, ha nő megmondja, hogy megalázta és rosszul esett neki amit mondot? Nemet írjatok

Figyelt kérdés

2016. aug. 30. 14:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Kérdés, milyen kontextusban, és mi az, amit mondott. Mert el tudok képzelni olyat, hogy a nő vmi olyanon rugózik, ami tényleg röhejes (tipikus példa erre, ha a nő baromi hangosan vagy már-már erőszakosan, nyaggatóan megkérdezi a boltban, hogy hogy áll neki a ruha, a pasas megmondja mondjuk normális hangnemben, de úgy, hogy ott van mellette pár ember, hogy nagyobb darabnak, vaskosabbnak tűnsz benne, kövérít stb. , és akkor utána behisztizik a nő... vagy egyéb más kérdés, amikor "jaj, de nagyon mondd meg nekem őszintén"... aztán a kulturált, de őszinte válaszra kiakad)... vagy hogy megbeszélték-e, hogy a nőnek sértő egy olyan dolog, ami másnak lehet, poén. Pl. az előbb volt egy olyan kérdés, hogy egy lánynak a pasija meg a haverja együtt röhögtek a haver poénján, hogy a lány milyen kis törpe. Ez van, akinek lehet sértő.

Meg az sem mindegy, milyen kontextusban van. Már kapcsolatban vannak? Ismerkedési fázisban? Az ismerkedési fázisban ált., főleg ha neten megy az adok-kapok, akkor az szokott lenni, hogy a pasast annyira nem érdekli, hogy megsértette a nőt, hogy még válaszra sem méltatja. Aztán van, aki elintézi azzal (akár kapcsolat, akár ismerkedés), hogy ha szerintem ez nem sértő, szerinte igen, akkor ő a hülye, én meg minek kérjek bocsánatot.

2016. aug. 31. 12:00
 12/15 anonim válasza:
Szerintem rossz a kérdés megfogalmazása. Olyan, hogy "a férfiak " nem létezik. Vannak ilyenek és vannak olyanok és mind férfiak és mind különböznek. Még szerencse. Lehet, hogy ezt szeretik bennünk a nők?
2016. szept. 4. 05:21
 13/15 kissbandi válasza:
Nem. :-)
2016. szept. 4. 08:44
 14/15 anonim ***** válasza:
43%

Ilyenért SOHA nem szabad bocsánatot kérni, hiszen, azzal kapásból elismerném, hogy megaláztam, az meg utána még rosszabb!

Ahogy azt sem szabad soha beismerni, hogy részeg vagy, akkor sem, ha a pult alatt fexel:

kicsit fáradt, pici rosszullét, döglés után elmúlik (majd másnapra ;)

2016. szept. 5. 15:13
 15/15 Keito ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Férfiként üzenem, hogy a FÉRFIAK tudnak bocsánatot kérni, és meg is teszik, ha megbántják azt, akit szeretnek és tisztelnek!

A „pasik” „hímek” és egyéb állatok ezzel a tulajdonsággal nem (sem) rendelkeznek.

Akik a megbántáson felül ráadásul megalázzák a társukat, kedvesüket, feleségüket, szerelemüket, azok valószínűleg nem alkalmasak, de semmiképpen nem méltóak egy érzelem-érzékiség alapú emberi kapcsolatra.

2016. szept. 6. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!