Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyesmire egyáltalán rákérdezni egy fiútól? De úgy, hogy megmondja mit akar. L
Van egy srác, akinek már régóta barátnője van. Folyamatosan teszi a szépet, mior milyen módon, de nem tudom konkretizálni az okát. Hogyan lehet erre rákérdezni?
Jó, persze már próbáltam, de olyankor azt válaszolja: "csak érdekel" esetleg "kíváncsiságból". Nagyon ügyesen kibújik a válaszok, meg alapból minden helyzet alól. Az a típus, aki kicsit alattomos, sunyi, de akivel akar rendes is tud lenni.
“Már régóta barátnője van.“ Itt a pont.
Majd ha akar valamit,közli veled,ha veled akar lenni,a tudomásodra hozza nyíltan, ja,természetesen szakít a barátnőjével.
Ha van barátnője, akkor elég görény módon viselkedik vele. Gondolom veled is ilyen lesz, ha majd a barátnője helyébe esetleg te kerülsz.
Én nem foglalkoznék vele, komolytalan, megbízhatatlan srác és ezt a tudtára is adnám. Legalább nem kellene tovább agyalnom tovább, hogy miért nyomul rám.
.. de akivel dugni akar, tud rendes is lenni.
Egy szó kimaradt.
Az ilyen típus sose lesz egyenes, mindig kiskapukat keres. Nem akarja a nőjét elhagyni, csak tesztelget, hogy egy kis alkalmi dugásban benne lennél-e, hiányzik-e egy kis szex neked is (van-e barátod, vagy ki vagy éhezve), és ha nyíltan rákérdezel, mindig tud hárítani, hogy ő semmi ilyet nem akart, félreérted.
Megsúgom.
Csak érdekel, kíváncsiságból = megdughatnálak-e úgy, hogy mellette megtartom a barátnőmet.
Ennek tükrében tarts a kapcsolatot a manussal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!