Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy nagyrészt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy nagyrészt a külső számít amikor ez nincs így?

Figyelt kérdés
Tehát az a fontos, hogy a màsik egy olyan ember legyen akiben megfog valami. Lehet hogy nekem ő a legjobb, legszebb màs meg pl. átlagosnak tartja.
2016. aug. 30. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%

Egyértelmű, aki első ránézésre szimpatikus, azzal kezdek el közelebbről ismerkedni.

Az természetes, hogy másnak, más a szimpatikus.

Az is igaz, látatlanba is lehet valaki szerelmes a másikba.

Ezt, az ismeretlenül szerelmes dolgot, háromszor értem el a neten.

2016. aug. 30. 13:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Tegyük fel egy jó lelkü pasival az első szexet... Leöltözik meglàtod a,szàmodra nem ideàllis testét lehet nem lessz délen műlyégpàlya,fordìtott esetben pedig a kiskìgyó alszik tovàbb..
2016. aug. 30. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

#1 próbálkozz olyanoknál, akiket már ismersz valamennyire, ilyen egyszerű.

Kérdező, örülök, hogy végre más is úgy látja, ahogy én. Fontos a külső, de szerencsére mindenki mást lát szépnek. Rám sokan mondták már, hogy ronda vagyok, és még bottal se, mások meg azt mondják, hogy én vagyok a legszebb a világon. Azokra a pasikra, akikre a legjobb barátnőm folyatja a nyálát, én kb rá se néznék, míg a páromat, akit mások elutasítottak és nem tetszett nekik, a legszexibb pasinak látom a világon.

Szerintem NAGYON NAGYON ritka az, hogy valaki mindenki szerint jól néz ki, vagy mindenki szerint csúnya.

Igen, az a fontos, hogy fogjon meg benne valami. Nálam ilyen téren fontosabb a hangja, a mimikája, kézmozdulatai, az illata, és a stílusa (külsőre), mint az arcvonásai. Ha beleszeretek, akkor úgyis az ő külseje lesz az ideálom, szóval nem olyan hű de fontos :D De valaminek meg kell fognia, hogy vonzódni tudjak hozzá.

2016. aug. 30. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Azok, akik nem sikeresek ismerkedés terén, szeretik magukat abba a tévhitbe ringatni, hogy csak a külső számít, és milyen szemetek az emberek, hogy csak a jó külsejű embereknek adnak esélyt.

Azt persze nem ismerik be, hogy ŐK SEM adnának esélyt ténylegesen egy olyan embernek, akihez kicsit sem vonzódnak.

A szex az egyik! alapja egy jól működő párkapcsolatnak, ha a másik külseje egy kicsit sem vonzó számunkra, akkor hiába rendes meg szép a lelke, alapból halálra van ítélve a kapcsolat.

Csak fáj ezt beismerni.

2016. aug. 30. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem számít a külső. Ha valaki visszataszítóan néz ki számomra, akkor sem fogok vele összejönni, ha belsőleg egy főnyeremény, mert nem tudok hozzáérni szexuálisan.
2016. aug. 30. 14:56
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, itt miért pontoznak le mindenkit. :D A külső igenis számít, és annyi pasiba belefutottam már, akikről kiderült utólag, hogy próbálkoznak náluk lányok, de nekik azok túl átlagosak... Mert szépségkirálynő kell nekik. Magyarul: számít a külső nekik is. Ezzel semmi gond nincs, ez így természetes.

Viszont mindenkinek más a szép/jóképű, és a személyiséggel lehet csak megfogni valakit. Úgy értem többre, mint egy numera.

2016. aug. 30. 18:14
 17/17 anonim ***** válasza:
# 14: azért az mégiscsak különbség, hogy attól, hogy valaki nekem nem jön be, még emberszámba veszem (nem minden csúnya ember van ezzel így, aláírom). Viszont sok nő meg úgy van vele, hogy ha egy számára nem tetsző egyén közeledik, akkor azt valamiféle zavaró körülményként kezeli, nem emberként, aki csak a boldogulást keresi. A nem tetsző egyének közé pedig az ő vagy az aktuális közízlés szépségideálján kívül mindenki beletartozik... Vagy az ízlés tényleg ilyen bináris dolog, hogy vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem, és akkor közte nincs semmi?
2016. aug. 30. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!