Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy nagyrészt a külső számít amikor ez nincs így?
Egyértelmű, aki első ránézésre szimpatikus, azzal kezdek el közelebbről ismerkedni.
Az természetes, hogy másnak, más a szimpatikus.
Az is igaz, látatlanba is lehet valaki szerelmes a másikba.
Ezt, az ismeretlenül szerelmes dolgot, háromszor értem el a neten.
#1 próbálkozz olyanoknál, akiket már ismersz valamennyire, ilyen egyszerű.
Kérdező, örülök, hogy végre más is úgy látja, ahogy én. Fontos a külső, de szerencsére mindenki mást lát szépnek. Rám sokan mondták már, hogy ronda vagyok, és még bottal se, mások meg azt mondják, hogy én vagyok a legszebb a világon. Azokra a pasikra, akikre a legjobb barátnőm folyatja a nyálát, én kb rá se néznék, míg a páromat, akit mások elutasítottak és nem tetszett nekik, a legszexibb pasinak látom a világon.
Szerintem NAGYON NAGYON ritka az, hogy valaki mindenki szerint jól néz ki, vagy mindenki szerint csúnya.
Igen, az a fontos, hogy fogjon meg benne valami. Nálam ilyen téren fontosabb a hangja, a mimikája, kézmozdulatai, az illata, és a stílusa (külsőre), mint az arcvonásai. Ha beleszeretek, akkor úgyis az ő külseje lesz az ideálom, szóval nem olyan hű de fontos :D De valaminek meg kell fognia, hogy vonzódni tudjak hozzá.
Azok, akik nem sikeresek ismerkedés terén, szeretik magukat abba a tévhitbe ringatni, hogy csak a külső számít, és milyen szemetek az emberek, hogy csak a jó külsejű embereknek adnak esélyt.
Azt persze nem ismerik be, hogy ŐK SEM adnának esélyt ténylegesen egy olyan embernek, akihez kicsit sem vonzódnak.
A szex az egyik! alapja egy jól működő párkapcsolatnak, ha a másik külseje egy kicsit sem vonzó számunkra, akkor hiába rendes meg szép a lelke, alapból halálra van ítélve a kapcsolat.
Csak fáj ezt beismerni.
Nem tudom, itt miért pontoznak le mindenkit. :D A külső igenis számít, és annyi pasiba belefutottam már, akikről kiderült utólag, hogy próbálkoznak náluk lányok, de nekik azok túl átlagosak... Mert szépségkirálynő kell nekik. Magyarul: számít a külső nekik is. Ezzel semmi gond nincs, ez így természetes.
Viszont mindenkinek más a szép/jóképű, és a személyiséggel lehet csak megfogni valakit. Úgy értem többre, mint egy numera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!