Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy nagyrészt a külső számít amikor
ez nincs így?
Mert kizárólag az számít sajnos. Ez alapján ítélkezik az emberek 95%-a,és semmi más nem számít.
De hogy fog meg benne bármi,ha nem is ismered?
Mert én hiába megyek oda bármelyik csajhoz,úgyis külsőről ítélkezik,és ha az jó,csak utána áll egyáltalán szóba velem... na most mivel nem születtem helyesnek,így még esélyt sem kapok. Tehát megismerni sem akarnak,teljesen mindegy milyen vagyok belülről...
25/F
2016. aug. 30. 12:49
mert ezt tapasztalom ! lehetek én a világ legjobb lelkű embere nem fogja érdekelni 1 nőt se ha nem jövök be neki külsőre ennyi!
2016. aug. 30. 12:53
Tudat alatt is azzal ismerkedünk szìvesen aki szexuàllisan bejön. Sok netes ismerkedés lelkileg és retusàlt fotókkal jó még élőben nem jönnek be a felek egymàsnak. Àlt a pasi marad hoppon....
2016. aug. 30. 12:53
2016. aug. 30. 12:54
Mert a külső megfog, a belső megtart, a külsővel együtt.
2016. aug. 30. 12:56
6/17 A kérdező kommentje:
Úgy hogy megláttom,és már elkezd érdekelni. A mostani párom pl.magas,sovány,szemüveges de valami vonzz hozzá, számomra ő tökéletes és nagyon okos,értelmes is. Pedig sokkal külsőre pl.izmosabb pasik is akartak járni velem.
A külső SZÁMÍT. Most nem abban az értelemben, hogy mindenkinek ugyanaz a médiaideál jön be. De ha nincs fizikai vonzalom, akármennyire okos, kedves a srác, nem fogsz vele összejönni. A külső megfog, a belső megtart.
2016. aug. 30. 13:02
Mert nem bírják elviselni, hogy nincs olyan angyali, csodálatos lelkük, mint ahogyan azt beállítják.
Arra válaszolva, hogy mi fog meg a másikban, ha nem is ismered? Mondjuk az, hogy bele lehet szeretni egy munkatársba, osztálytársba vagy barátba is. Róluk azért tudod, hogy milyen emberek, mert elég sok időt töltötök együtt. Nem csak vadidegent lehet leszólítani.
20/L
2016. aug. 30. 13:03
Te biztos ilyen kivételes gyerek vagy.
De számít nagyon is sokat számít a külső.
2016. aug. 30. 13:12
Te is azt mondod, hogy nagyon számít a külső, csak nem úgy, hogy mindenkinek ugyanaz jön be. Ez valamennyire igaz is. Viszont az is igaz, hogy vannak olyanok, akik sokmindenkinek bejönnek, meg olyanok, akik kevesebbeknek. És aki nagyon keveseknek, vagy éppen senkinek nem jön be azt marhára nem tudja vigasztalni, hogy más volt annyira szerencsés, hogy ő bejött.
2016. aug. 30. 13:13
Kapcsolódó kérdések: