Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él a köztudatban az, hogy ha egy fiu/férfi kiír egy kérdést, akk ő biztosan pattanásos 40kilós kockagyerek, vagy 150 kilós izzadt kamionsofőr?
Én pl. egyáltalán nem feltételem ezt rólad. :D
Bár, senkiről se feltételezem ezt.
Sajnos naiv kislány vagyok még.
De majd jön az élet és jó keményen, mélytorkosan megszopat majd. :D Akkor talán nem leszek ilyen jóhiszemű.
Semmi alapján.
Én nem írok véleményt a kérdezőröl, maximum csak kérdést véleményezem :)
21/L
Amúgy nem azért kérdező, de most engem mindenki pasinak néz. :D (Első válaszoló voltam.) Szóval kb. ugyanabban a szopóroller helyzetben vagyok, mint te. Rólam is olyat képzelnek, ami azért nem igaz. (Kockagyerek nem ide jár, a kamionsofőrök meg live-ben tolják a dolgokat a k.-kal.)
Ezt szerinted ők mi alapján állapítják meg?
arra gondolok h szeretnek skatulyázni minél hamarabb, h egy olyan személy legyen előttük akire szerintük fokozottan igaz a feltételezés.. ugyanis a 18L-eket kezdő, bevállalós finom husinak képzelik, de mondjuk egy pisiszexes palit már vmi ronda perverz ocsmányságnak..
persze ha egy tényleg szép nő, legyen 30-as, rákérdezne h van-e köztünk olyan, aki szereti a pisiszexet, de nem irja oda h nő, csak h 30+, akk máris inkább nyomi palira asszociálnak.. igazam van?
Köszönöm a vaginám és a női másodlagos jegyeim, nem utolsó sorban pedig a lelkem nevében!
Részemről nincs igazad. :D Én nem megyek egy kérdésbe ennyire mélyen.
Bár nem is az én dolgom az, hogy mélyebbre fúrjam magam... :D - if you know what i mean
Ha nincs kint kor és nem, akkor mind a kettő nem szemszögéből átvizsgálom a kérdést és megpróbálok úgy fogalmazni, hogy az mindkét nemre saccoljon.
Én egy kérdés alapján nem szoktam képet alkotni !! Felesleges is lenne !! :D
De pl az x. válasz vagy ha pl már, túl vagyunk x levélen, akkor is kezd kialakulni egy " kép,, ha szinte semmit sem mesélt magáról! Azt, hogy mennyire " valós ,, nem igen szoktam megtudni !! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!