Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam fel magamhoz a pasit aki tetszik?
Régóta tetszik egy pasi, és úgy vettem észre, hogy én is neki. Sajnos kb havonta csak egyszer találkozunk bulikban. Volt már olyan megjegyzése, hogy "elviszlek magamhoz, de akkor ott is alszol", de akkor nem foglalkoztam vele, mert én nem vagyok ilyen, eddig csak 1 hosszú kapcsolatom volt, és csak vele feküdtem le. De már lassan 1 éve nincs senkim és mivel most nagyon bejön a srác, ezért gondolkozom ezen.. Csak mondjam neki, hogy mit szólna, ha feljönne hozzám?
Kioktatást nem kérek! 😘
20/L
Nem történt még semmi, ha akartam volna már egy jó pár pasi ágyában lehettem volna. De nem, mert én vártam egy normálisra.
De már eléggé hiányzik egy pasi közelsége, ő pedig nagyon tetszik nekem. Mit tehetnék? Várjak még évekig, mire találok egy normális pasit, aki tesz is értem?
Szerintem akkor apáca leszek, már így is olyan, mintha tettem volna ilyen "tisztasági fogadalmat" vagy mit.😄
Mert 1 éve nincs senkim, de évezredeknek tűnik az egyedüllét. Annyi jó pasi van, de mindegyik egy bunkó p*cs. A ronda pasik meg nem érdekelnek, annyi szép lánynak van helyes, normális pasija, és én sem vagyok egy bányarém, hogy beérjem egy csúnya sráccal. Nem lennék boldog egy olyan férfi mellett, akihez nem vonzódom, ennyi.
Inkább vagyok egyedül, mint olyannal, aki nem is jön be nekem. De nagyon hiányzik már egy pasi...
Kedves kerdezo! Nem minden ferfi bunko. En csak hulye vagyok, de bunko nem. Annyi eszet osztottam ma' itt, hogy a vegire nekem ma' nem is maradt semmi. Ha ketsegbeesetten akarod megszerezni az embered, akkor konnyu vagy es elveszted az erteked. Ha a kapcsolatban, hazassagban elsz valakivel, akkor is ez a helyzet. Ha nincs tisztelet a masik irant, amaz erteket veszti. Ez az amit te latsz a mai tarsadalomban. Ezert veszelyes a liberal-naci dogma. El kell fogadni mindent, es mindent csak ertem, stb..... ez az eredmenye. Csak errol nem beszelnek a mediaban, mert akkor kiderulne, hogy valojaban mire is megy ki a jatek.
Neked meg annyit, hogy mikor ehesen mesz be a boltba, tobbet vasarolsz. Ez van most a fejedben; ehseg, hiany....ezt helyre kell tenni eloszor. Aztan keressd meg! Neeee, neeee, ne hivd fel! Kerulj az utjaba. Egy no olyan, mint a virag. Azert szep, hogy eszrevegyek. Vetesd eszre magad....aztan majd jon a mehecske es meg-....poroz :)
Ez tenyleg ilyen egyszeru. Neked ugyesen kell eszrevetetni magad. Ez a noi szerep. Ugy kell tartanod magad (ugymond "viselned" a tested, es lenyed), hogy a ferfi (nem "pasi") tiszteljen. Vagyis ugy beszelni, megjelenni, megnyilvanulni, hogy akarjon. Nincs gyonyorubb es vonzobb egy noies nonel. Hidd el nekem a noiesseg tiszteletet "parancsol". Ha olyan ferfit talalsz, aki ezt nem tiszteli, na az a bunko es azt hajtsd el a fenebe :)
Én nőies vagyok, állítólag szép, csinos is, nagyon tudok szeretni, kedves vagyok az emberekkel (már akik velem is azok), és nem vagyok könnyűvérű sem, nem vagyok nyomulós típus. De úgy vettem észre hogy mégis valamiért kevés vagyok a férfiaknak, talán azért, mert manapság egyiksem keres komoly kapcsolatot, mindegyik a farka után megy. Amelyik meg keres komoly kapcsolatot.hááát..olyannal én még nem futottam össze, de várom szeretettel, és várom hogy legyen végre valaki, aki értékel engem. Csak sajnos szomorú vagyok, hogy ezt tapasztalom, hogy mindegyik komolytalan, és szórakozik a nőkkel. Oké, ha nem is mindegyik, akkor "csak" a 90%-uk, a maradék 10% meg vagy iszonyatosan csúnya, vagy már foglalt.
Hurrá, de szerencsés vagyok! 😒
Aranyos vagy :)..... meg 20 eves :)
Azert csinaljak ezt, mert ezt latjak. Ez jon, folyik ki a szemetladabol (=televizio, media) Egy tarsadalmi jelenseget latsz, amira erre van epitve. Ebben mindenki rosszul erzi magat, csak azok nem akik ebbol hasznot huznak. A megoldas az hogy nem veszel reszt benne. Az aranyok, amiket felvazoltal szemelyes tapasztalat alapjan irtad, tehat csak egy viszonylag szuk korre ervenyes....tehat nem valos. De ez most lenyegtelen is a te szempontodbol, mert neked csak EGY kell :)
A megoldas az amit mar irtam.... vetesd eszre magad es fektesd le a hataraidat (=szabalyaidat). Mondjuk arr vigyazz, hogy hagyjal "atkelo helyeket"! :) Csak ugyesen! Fog az menni! Nem vagy te elveszett lany, csak ki vagy ehezve egy kapcsolatra. Persze lehet hogy beleszaladsz nehany szemet alakba. Lehet hogy sokba, de ez nem jelent semmit. Meg fogod talalni a parod....ez csak "szamhaboru".
meg valami....
Ha "keves vagy" azert mert nem fekszel azonnal, akkor nem te vagy keves. :) Tudod ez olyan mint a kiraly esete a kuttal: A varban egy kut van. Aki iszik a kutbol megbolondul. A mindenki iszik a kutbol csak a kiraly nem. A tomeg felakasztja a kiralyt. A vad az volt, hogy : bolond.
Miert lennel keves?
Ezek nagyon "sulyos" szavak am!
Köszönöm szépen a válaszod! :)
Igazad van, csak néha kicsit nehéz már egyedül, és mindig magamban keresem a problémát, pedig tudom, hogy nem bennem van, és nem így kéne hozzáállnom, de sajnos már elvagyok keseredve így, pár csalódás után.
Igen ez ertheto. Erre egyebkent a negy egyezseg vagy alapszabaly (nem vagyok mar benne biztos mi is a cime a konyvnek) szep pontos valaszt ad. Hogy hogyan kell ertelmezni masok es a magad viselkedeset. Sok elethelyzetet letisztaz. Levezeti oket az ok okozat szintre, amikor mar "nincs hova hatralni". Kamaszoknak kotelezove tennem az iskolaban, de mar ovodaban is elkezdenem oktatni es megismertetni a gyerekekkel. Rengeteg bajt, erzelmi valsagot meg lehetne vele elozni es kidolgozni. Amolyan jozan paraszi esszel irodott a konyv. Szerintem meg egy "kioregedett kamasznak" is hasznara valhat :))
A helyedben egyebkent minden noi fortelyt bevetnek es nem csak vele, hanem kinyitnam a szemem es tobb fele is nyitnek. Flortolni szabad. Kapcsolatban nem vagy. Ettol meg nem leszel ri-banc. Ha valaki "sikerul", vagod a szalakat a tobbiekkel :)
Ne add fel! :) Csak mert most nehez.
Ja es ugy elj, hogy buszken elmondhasd az unokaidnak! :)
Azt hiszem tul lihegtem a temat!
Sok boldosagot es minden jot kivanok neked!
Jo szerencset!
Nagyon köszönöm a válaszod, sokat segített! :) Már jobb kedvem is lett, köszönöm tényleg! :)
Viszont kívánom a sok jót! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!