Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek tetszik 1 fiú de még sem merem magamhoz közelebb engedni? Pedig minden tökéletes!
Figyelt kérdés
Volt 1 hosszú kapcsolatom fél éve lett vége!Azóta ismerkedek flörtölgetek kalandozok de sirás lesz belőle!Most van 1 idősebb srác akivel jó minden és ő szeretne velem lenni!Rossz a hire mert rossz fiu,de engem a rossz fiúk vonzanak kit nem?És vele tényleg jó minden de nem merem magamhoz közel engedni!Vagy az a bajom,h komolytalan vagy,h túl komoly vagy h túlságosan szeret vagy,h nem ,mindig túl agyalom a témát ő meg vár rám4Mit tegyek?félek a kötöttségetől,de közben meg bennem van,h kell 1 igazi pasi aki minden vagyaimat kielégiti és ő az ő szeretne mindent megadna!Mit tegyek?semmi sem jó nekem?Úgy érzem nem merem magamhoz közel engedni néha meg,h hu de igen!Mi lehet velem?egitsetek!Mit tegyek?2010. aug. 25. 11:04
1/2 anonim válasza:
szerintem nincs veled semmi csak túlagyalod a dolgokat nem kell görcsölni!
szerintem engedd közelebb magadhoz ha szeret nem lesz sírás a vége.:)
2/2 Orálkulum válasza:
volt egy hosszú kapcsolatod, ebből indulj ki. ott mi volt a jó, mivel volt a baj. érzed is, hogy ő kell neked, vagy csak "tudod". az előzőnél ez hogy volt?
egyébként lehet, hogy tényleg semmi sem jó neked. bizonyos emberek a boldogtalanságra születnek, nem a boldogságra. ne vedd sértésnek, nem személyeskedem :)
31/F jó fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!