Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta, legyen már egy extra kívánságom. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Tehát van egy pasi. Nem járunk, most fogunk másodjára találkozni most lefekvés lesz a vége. Ezt írta nekem, mi legyen az? Lehetőleg normális válaszokat már :D2016. aug. 28. 23:10
2/9 anonim válasza:
Kivanj egy normalis pasit aki nem csak beled akar uriteni.
3/9 anonim válasza:
Randira menet, legyen balesete. Elég extra?
4/9 anonim válasza:
Olvasson neked tripla esti mesét, ha már úgy is "lefekvés" lesz. :D
Amúgy, ha magadtól nem tudod, mi honnan tudjuk? Lehet nem is élveznéd. Kérd vigyen tejszín habot. Vagy vigyél vibrátort és dugjon meg vele amíg kinyal.
5/9 icu75 válasza:
Tedd be a kedvenc számodat,és mondd neki hogy vetkőzzön rá,és "riba.nckodjon" :-) vagy tetszeni fog de ha nem, mulatni biztos jól fogsz. Ezek után remélhetőleg felhagy az extrákkal ilyen friss kapcsolatban.
6/9 anonim válasza:
3as ne fesd az ördögöt a falra màr hallottam egy itteni forumostol hogy majdnem lebukott otthon mert randira ment mikor balesete lett
8/9 anonim válasza:
Ringyó vagy. Ez nem párkapcsolati kérdés. Csak szex...
Agyilag felnőtt sem vagy!
9/9 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem. Most hova írtam volna, itt írja ki a figyelmeztetést, hogy amennyiben nincs 18 éves az ember, hagyja el.
2016. aug. 29. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!