Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mit jelenthet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelenthet? Atjon aludni?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel mar parszor kavartunk egy ideje kb heti szinten talalkozgatunk multkor amikor atjott (o eroltette) csak aludtunk amikor az agyba kerultunk ,mert mindketten faradtak voltunk.Meg nem beszeltunk errol a "kapcsolatrol" de nekem nagyon furcsa h csak aludtunk amikor mondtam neki h inkabb maskor talalkozzunk.

2015. dec. 13. 12:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Kétségkívül furcsán hangzik neked, de egy együttalvás sokszor sokkal intimebb dolog, mint a szex. Tudod, szokták mondani, hogy vannak nők, akikkel együtt lehet aludni, de az az igazi, aki mellett ébredni is lehet... ;)

Ha akarsz tőle bármi komolyabbat is, akkor inkább örülnöd kéne, hogy veled aludt, és nem letepert kapásból, mert úgyis kapható vagy. De azért kíváncsi lennék, mit értesz erőltetés alatt? Közölte, hogy márpedig ő ma nálad alszik és ha nem engeded be, a küszöbre fekszik, vagy mégis hogy? Felnőtt embereknél ezt nehezen tudom elképzelni, hogy nem akarod, de mégis beengeded...

Szóval a mit jelenthet kérdésedre, nyilván vonzódik hozzád, és nem csak szexet akar, mert neki úgy is fontos volt a találkozó, hogy túl fáradt volt ahhoz, hogy leteperjen, de legalább látott, veled volt... Ha ez nem kölcsönös, érdemes lenne mihamarabb közölnöd vele.

2015. dec. 13. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!