Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom megkeresni őt? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Nemrég jártam Balaton egyik falujában és ott volt egy étterem, ahova többször is beültem. Egy fiatal fiú pincér ki, nem is tudom.. Huszonhat körül lehetett. A mosolya, a nevetése és a kedvessége! Sose tapasztaltam ilyet így per pillanatig nem tudom kiverni a fejemből. Kerestem a nevét, esetleges Fb profilját, de semmit se találtam, pedig ha csak a nevét tudnám! A mai délutánt végigsírtam, mert szinte semmi remény nincs rá, hogy megtaláljam. Mit tegyek?2016. aug. 27. 20:45
1/2 anonim válasza:
Talán menj vissza az étterembe es kerdősködj ott :) vagy keresd meg az éttermet Facebookon és próbálkozz
2/2 A kérdező kommentje:
Már kerestem Facebookon, és hazajöttem. :(
2016. aug. 28. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!