Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Valamilyen fétis volna?
Nem vagyok felszínes típusú ember, a belső értékek érdekelnek leginkább, de valamiért nagyon vonzanak az olyan lányok, akik igényesen ki vannak sminkelve, elég csak egy szép rózsaszínre, vörösre, esetleg lilásra kifestett száj, és valamiért a tusvonalak (cicafarkak a szemeknél) is nagyon nagyon vonzanak a nőkön. A többi sminkes dolog is bejön, de ezek főként.
És mint mondtam, nem ezek alapján döntök, de nagyon tetszenek és vonzanak.
25F
Nem mondanám fétisnek, mert amiket felsoroltál megragadja a tekintetet. Ha egy nő ízlésesen, ügyelve a részletekre tipp-topp öltözik és sminkel, kiegészítőket használ ami kiemeli a nőiességét, nagyon vonzó tud lenni.
Egyszerűen nőies... Egyébként ismerek olyan férfit akit szinte hidegen hagy a smink, és olyannal is találkoztam aki oda van érte.
Te az előbbi vagy, szereted az ízig vérig nőket. Ennyi.
De ha mondjuk.lenne.bar@tnőd,akinek szèp arca van, sminkelve gyönyörű. Együtt 3ltek, ès.meglàtnàd smink.nèlkül,vonzódnàl.hozzà?
Mert szerintem èpeszű nő nem fogja magàt minden nap kikenni,vagx legalàbb èjszaka lemossa.
Csak kìv@ncsi vagyok
Ha smink nélkül szép arca van, miért ne tetszene akkor is?
Mint írtam, nem vagyok felszínes, az sem feltétel,hogy egyáltalán sminkelje magát a nő. Nemhogy mindig ki legyen festve.
Tényleg elég sok férfit zavar. Nekem is szóltak már, hogy mi ez a krém, illat (alapozó) az arcomon, pedig mindig mértékkel használtam a kozmetikumokat.És valahol érthető is szerintem, hogy csókolózás után nem akarják, hogy a fél arcuk nekik is vörös rúzsos legyen. :D Ha téged nem zavar, akkor inkább pozitívumként könyveld el.
És a másik ok, amiért nem szeretik a férfiak, hogy sajnos sok lány nem tud szépen sminkelni, vagy nem tudja mi áll neki jól és a sok kence inkább ront a kinézetén. Fekete szemöldököt rajzol, mikor szőke a haja, vagy kiszedi annyira, hogy jobb lett volna inkább ha hozzá sem nyúl stb.
Szóval valahol meg lehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!