Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti h viselnétek a folytonos kritizálást?
A párommal ma elmentünk a tesójához. Mondtam neki, h majd én vezetek, ő nyugodtan igyon velük, úgyis ritkán találkoznak. Minden okés volt az est folyamán.
Elindultunk haza, betévedtem a város olyan részébe egy útlezárás miatt, ahonnan nem tudtam a főútra hogyan kimenni... Volt egy rész ahol kilehetett volna, de behajtani tilos tábla jelzéssel. A barátom erősködött, h ott menjek ki, nincs rendőr stb. Nem mertem,inkább visszamentem oda ahonnan betévedtem és egy másik irányból keveredtem ki a városból. Ezután folyamatosan azt mondogatta, h én milyen béna vagyok, h többet biztosan, h nem én vezetek... és még sorolhatnám. Amúgyis ritkán kerülök volán mögé, így még óvatosabban vezettek, ez a negatív kommentár meg aztán pláne nem hiányzott... Alig vártam, h hazaérjünk. Az autóból kiszállva rögtön odaadtam neki a kocsikulcsot, h ezentúl ha megyünk valahová akkor csak ő...
Nagyon rosszul esett, ahogy ennyire kritizált és ráadásul utána még oktatott is, h mikor mit csináljak vezetés közben, még mindig a hatása alatt vagyok, mindentől teljesen elment a kedvem és sírni tudnék! Sajnos nem ez az első eset, h ennyire keresi bennem a hibát! :(
Az egyik hozzászóló kérdezte, h folyton kritizál-e vagy csak most?
A válaszom erre, h azt nem mondanám, h mindenben a hibámat keresi. Túlzás lenne. De ami neki nem tetszik, azon képes órákat lamentálni, morogni... Lassan 9 hónapja leszünk együtt, de nem tudom. Szeretem őt, szerelmesnek is érzem magam. De aztán értetlenkedve néz, h miért van önértékelési problémáim, meg miért vagyok féltékeny típus is. Mert mindenkit jobbnak érzek magamnál ezek miatt a húzások miatt. Oké, bocsánatot szokott kérni, meg elmondja, h nincs okom féltékenykedni, engem szeret és így vagyok jó neki, de a tettekre szoktam alapozni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!