Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért felszínes p*csa lennék?
23 éves fiatal felnőtt nő vagyok, s nekem igen is számít a külső. NEM a kinézet, hanem a külső. Gondolok itt pl, öltözködésre.
Nekem elég nőies-elegáns a stílusom, s a férfitől is hasonló öltözetet (ing-farmer-normális cipő) "várok" el. Végzettsége is fontos (diploma), ill. hogy legyenek ambíciói. Persze ha ezek mellett emberileg 0 akkor nem foglalkozok vele, de nálam ezek is amolyan szűrőfunkciót látnak be.
Itt megint nem arról van szó, hogy a szemetet is öltönyben vigye le, de azért a hétköznapokban preferálja legalább a lezser eleganciát. Tehát legyen igényes saját maga fele, legyen stílusa.
Igen tudom, hogy a diploma nem jelent semmit, attól meg ugyan úgy lehet egy ősbunkó f_sz valaki (nem btk diplomára gondolok), s szakmunkás is lehet megnemértett zseni. Ezeket csak a szokásos bunkó diplomás-jófej szakmunkás vita elkerüléseképp írom. Ennek ellenére nekem igen is számít, mint írtam.
Utolsó, a doktori címmel szerintem nem a nagydoktorira gondolt, hanem arra, hogy egy ideje a jogászok és az ált orvosok-fogorvosok mellett a diploma mellé a gyógyszerészek is kapnak "doktori" címet.
Amúgy ezek korrekt elvárások a te paramétereiddel. Ne foglalkozz másokkal. Mondjuk nekem más dolgok a fontosak, de nem vagyunk egyformák. :) (A diploma pl. nálam is elég fontos azért. Az öltözködés más, én s alternatív vonalon mozgok, szóval ezen nem fogok összeveszni a választottammal.)
Nem azt írtad,hogy a kiszemelt tetőtől talpig Cristiano Ronaldo alteregó legyen Stephen Hawking szorgalmával és intelligenciájával,Karl Lagerfeld cuccaiban,legalább 5 diplomával,úgy,hogy semmi gáz nincs ezzel az elképzeléseddel.
Nálam annyiból fontos a végzettség,hogy legalább érettségi legyen meg,vagy egy szakma,esetleg a kettő együtt.Meg valamiféle stílusa legyen.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!