Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tesznek fel tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesznek fel tényleg ronda emberek magukról képeket, rossz sminkkel, hülye pózokban? Nincs önkritikájuk?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak nem te is az előbbi nénin borultál ki?:D

Kérdésedben ott a válasz!

2010. ápr. 20. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nálam pont az önkritika és a kicsi önbizalom ami miatt szar az életem.

Sok csajt látok aki megbámul, de nem tudom miért...sokan azt mondják hogy nem nézek ki rosszul mégis én rondának tartom magamat....

2010. ápr. 20. 01:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lányok nem bámulnak "ronda" embereket, tehát nem nézhetsz ki rosszul..biztos valaki, vagy valami tehet róla, hogy így érzel Magaddal szemben:/
2010. ápr. 20. 01:26
 4/4 anonim válasza:
Én ronda vagyok és eszembe nem jutna magamról képet felrakni, de anyám folyton beéget avval hogy kirakja a szétfolyós zsírdisznós képeimet és nem szedi le hiába mondom neki. T.T
2010. júl. 4. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!